T i s d a g

Nu börjar veckan lida mot sitt slut. Jag vet att det bara är tisdag idag. Men det är skolveckan som går mot sitt slut nu. Det är ju kristi himmelfärds dag på torsdag och på fredag  är vi ju lediga. Så det blir en riktigt lång helg. Och gud vad skönt det ska bli.  


Dagens "roliga" händelse: Vi var på Katedral idag och kollade på MOP's slutproduktion. Det var 80-tals tema. Väldigt kul att se/lyssna på faktiskt, det brukar vara ganska långtråkigt annars. Det va en kille som sjöng, nästan gudomligt bra. 

Dagens trista händelse: Vi var tvunga att dra över tiden på spanska lektionen eftersom vi hade nationella och inte bara kan avbryta.. så då missade vi bussen. Vi gick till station i regnet och fann en annan buss, dock express. Men vi tog den ändå. Men så glömde vi att trycka på stop och det kom vi ju såklart på när vi passerade våran hållplats. Typiskt. Gubbj*veln ville inte stanna och släppa av oss. Så det va bara att sitta kvar till nästa gång han stannade och det va självklart inne i Skövde.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du blogg? :)

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0