Leggings med nitar



Jag vill ha, jag vill ha, jag vill ha!
Hur snygga är inte dessa leggings?

Letade lite efter ett par såna idag när jag va istan
men hittade tyvärr inga. Men ska allt leta
vidare och lite nogrannare för ett par ska bli mina!! 

090731

Nu är det slut på den dåliga uppdateringen! Iallafall för idag. Haha.

Har varit iväg en sväng till Skövde. Hade inte tänkt att shoppa loss på kläder, eller något alls egentligen. Men jag fick med mig lite hem ändå ;p 

• mascara
• foundation
• puder
• en puder borste
• hårspray ~ som luktar jätte gott! haha
• en tavelram ~ 3 bilder i en ram. Visar när jag sätt upp den och så.

Ja, jag tror det va allt.
Nu ska jag fortsätta med designen till bloggen :)

Tibro

Hejsan!

Nu sitter jag i Tibro hos min kära kusin♥ Ska sova här i natt och kommer nog stanna här hela dagen i morgon. Sjuukt mysigt :) Har laddat upp med diverse saker här nu så jag tror kvällen kommer bli riktigt bra :)

Så det kommer vara ganska glest med uppdatering ett tag nu. Men så är det ju, haha.
Nu ska jag försöka resa lite på arslet.

Ha det bra! PUSS

Ingen lung & ro här inte.

Hejhej!

Nu är jag hemma igen :) Har haft det jätte bra i Karlsborg idag. Och vi hade ju jätte tur med vädret. Visar bilder och berättar mer i morgon!

Har precis slängt i mig lite korv med bröd. Lite snabb-kvällsmat sådär. Orkade inte göra något mer avancerat. Precis när man börjat koppla av och luta sig tillbaka så:
Kommer glassbilen insmygandes och ställer sig utanför dörren och plingar som en idiot. HERREJ*VLAR vad rädd jag blev. Det är nog tusan den sista personen man tror ska komma hit 21.45!!! Han brukar vanligtvis komma vid 4.

Trögfattat eller döv var han iallafall. För jag sa åt honom ett par gånger att vi inte skulle ha något. Men ändå kliver han ur bilen och kommer fram och säger "Hejsan, det är inget farligt, det är bara vi som har vänt på turerna lite, och bla bla bla"

Nu syftar jag lite på "det är inget farligt" - Det är klart att jag har hört en glassbil förut, det är ju inget nytt direkt. Men alltså måste jag sett vettskrämd ut när jag gick ut. Hahah.

T i s d a g

Nu har jag hållt på med det nya designen hela förmiddagen. Har inte kommit sådär jättelång än eftersom jag inte riktigt vet hur jag vill ha det och får prova mig fram hela tiden. Men det är en bra början iallafall :)

Ska snart fortsätta att göra iordning
mig för dagen/kvällen. Vid 3 ska vi hämta upp andy (haha, var tvungen!) och sedan åka vidare till Karlsborg. Där ska vi spela minigolf och göra massa annat mysigt. Lägger upp bilder ikväll eller imorgon. Beror helt på när jag kommer hem.

Hoppas ni får en lika bra dag som jag kommer ha! <3

Nyshoppat - Bra att ha!


Detta är vad jag köpte idag. Ett par gummistövlar. Haha. Det behövdes faktiskt. Tycker det är trist att sno mammas varje gång jag ska gå till skogen eller när det är sjö utanför dörren. Nu har jag ett par egna stövlar. Ett par prickiga sådan ;p. Lite små coola ändå. Inte lika tråkiga som "vanliga" enfärgade är.




090727

Nu är jag äntligen hemma efter en dag med mycket spring. Har varit iväg till både Skara & Skövde och sprungit in i varenda affär känns det som. Vi hittade dock inte det vi letade efter så vi får fortsätta någon annan dag. Men jag hittade en sak som jag var i stort behov av iallafall. Visar senare =)

Nu ska jag göra mig en kopp te och sedan sätta mig en stund i massage stolen och försöka få bort min huvudvärk. 

Hörs snart igen :) <3 

Grillat


Nu har vi precis varit ute och grillat fläskfile & lax. Dock äter inte jag lax ,fast det ser ganska gott ut. Men jag tror jag håller mig till min fläskfile. Till det blir det världens godaste tsatziki och x-ider. MUMS!
 

  


Outfits! Vardag/Fest.







Frustrerande

Nu sitter jag här igen vid våran stationära dator. Och även denna gången blir jag galen när jag bloggar härifrån. Jag hatar verkligen hur min blogg ser ut i webläsaren Firefox som vi har på denna datorn. Så jag hoppas verkligen att ni läsare har Explorer som webläsare.

Har faktiskt börjat lite smått på en ny design. Men jag behöver bara en eller ett par nya bilder. Men det får ta sin tid det tar, orkar inte stressa med det.

Hoppas allt är väl med er där ute i regniga sverige? :)

O n s d a g



Idag mår jag mycket bättre. Så nu är jag back on track igen, känns skönt! Hade väl bara en tillfällig svacka.

Idag har det inte hänt så mycket. Har solat lite och sedan blev det en sväng till skövde. Sen även en snabb sväng till axvall för att handla lite. När vi stod där och skulle betala så fick jag en kännsla av att jag skulle vinna om jag köpte en trisslott. Lotterna hängde på varsin liten klädnypa med ett nummer på. Och jag tog såklart nr 22. För att det är den 22 juli idag och det är mina älsklingars födelsedag och jag va nästan 100 på att jag skulle vinna. Vad gör jag inte? - Jo skrapar fram 25:- och sen blev det x2. Haha. Ibland får man lita på magkännslan =)   


Hallon/Blåbär Paj




Idag tog vi en sväng runt i trädgården och i skogen för att leta hallon & smultron. Hallon blev det en heel del faktiskt. Men smultron var det lite av. För att få dit pricken över i:et så gav vi oss ut efter blåbär också. Fick dock åka en liten bit där jag har mitt blåbärställe och där fanns det määngder såklart. Så nu ska vi smälla ihop en paj som består av: Lite jordgubbar (hemma odlade), smultron (hemma odlade & vilda), hallon & blåbär (vilda). 

Det blev ju både hallon & blåbär över så det ska jag äta till frukost i morgon =) 

Dålig dag

Det är verkligen inte min dag idag, mår inte alls bra och vill helst gå och gräva ner mig någonstans. Imorses ville jag bara dra täcket över huvudet och somna om och fortsätta leva i min fantastiska dröm jag hade. Men så blev det icke. 

Nu ska jag slänga mig på soffan och kolla på film.


S ö n d a g

Dagen började inte som jag ville. Hade planerat att bara gå och söla hela morgonen, duscha & göra iordning mig lite segt, kika på film och bara mysa hela dagen. Liksom ladda batterierna för en ny vecka.

Men så blev det icke! Istället blev det shoooopping =) Mamma hade ändå ett ärende att göra på stan så det är klart man hänger med om det finns klädaffärer i närheten. Haha. Men tomhänt åkte jag inte hem iallafall. Köpte faktiskt en vit klänning ;p

Och nu sitter jag här och väntar på maten. Efter vi käkat ska jag ta mig i kragen och städa mitt rum. Köpte ju lite saker dit på IKEA igår, så göra det fint där inne och lägga in allt nytt. Och efter det är det filmtaajm ;D



 


Håller tummarna!




Om det går enligt planerna så kommer jag åka till stugan på måndag. Om det blir så kommer det bli riktigt härligt att få släppa alla problem och tänka klart för ett tag utan massa jobbiga tankar. Låter väl säkert sinnessjukt. Men det är verkligen så. Man släpper verkligen alla problem och kopplar av till max. Det är minst sagt underbart.  

Jönköping

Har ju spenderat hela min dag i Jönköping på IKEA & a6. Hittade faktiskt mer än vad jag trodde innan jag åkte dit. Det blev en roooosa matta (som de flesta tyckte va ful ;'/ ! ) sängkläder, och lite små saker till. Vi gick ju självklart över till a6 och åt och kikade i massa affärer. Blev inte så jätte mycket där häller. Men där emot blev det en hel del skratt hela dagen, som vanligt när vi är tillsammans. Tänk om man ändå kunde komma ihåg alla citat och allt vi gör.

Men en sak kan jag berätta.

På vägen ner till Jönköping stannade vi till på ett jättefint ställe med sjöutsikt för att fika. Och en liiten bit bort satt det sex personer och pratade, skrattade och hade skit kul. Och det hade jag också kan jag säga. För det va en kille som hade världens skönaste skratt. Ju mer och oftare han skrattade blev det bara roligare och roligare. Till sist halvlåg jag på bordet och bokstavligt dog av skratt. Vilken glädje spridare. 



  


L ö r d a g

Idag är jag uppe med tuppen. Nästan iallafall. Jag har redan käkat frukost och nu håller jag på och gör iordning mig lite sakta iför dagen, har lite kvar att fixa med. Om ca 30 minuter åker vi mot Skövde för att hämta upp morbror =) och sen drar vi vidare ner mot Jönköping.

Så det kanske är bäst att sätta fart, vill ju inte se ut som hej kom och hjälp mig när vi åker. 
Ha en bra dag ♥ 


F r e d a g



Väldigt kass update det senaste. Men jag skriver när jag vill och det är kanske inte varje dag. Och jag har inte haft något jätte speciellt att skriva om häller trotts att det hänt en himla massa dom senaste dagarna.  Vet inte riktigt hur det går ihop sig men ;p


Den dåliga uppdateringen kommer fortsätta för nu är det KANON väder ute så jag kommer inte sitta vid datorn mycket alls, men kan kanske försöka slänga in ett inlägg då och då.

HA EN BRA DAG & NJUT AV SOLEN SÅLÄNGE DEN ÄR FRAMME ♥


090713

Sitter nu vid våran stationära dator. Och såg att min blogg ser katastrofal ut i firefox. Jag har nämligen explorer på min dator där jag även gör designen. Men jag har funderat liiite på att göra en ny design. Men det kommer ta sin lilla tid innan jag börjar med den och innan den blir klar och innan den kommer upp här. Men när det sker ska jag försöka ordna så det ser hyffsat bra ut i både firefox och explorer m.m

Nu ska jag fortsätta kolla på beck!
GOD NATT ♥

Jordgubbar





Har haft fullt upp hela dagen med diverse saker och har varit iväg i både Skövde och Lidköping. Och först nu efter lite träning och en kall dusch senare slår jag mig ner i soffan. 

Mamma tog precis ut en jordgubbspaj ur ugnen. Kanske inte den bästa kvällsmaten men kunde ju bara inte motstå att köpa jordgubbar när vi va i stan idag. Och istället för att äta dom direkt ur en skål så gjorde vi en paj i stället. Vilket som så är jordgubbar ljuuuvligt gott :)


Tacos



Nu har vi ätit taaaaaaaacos och druckit ciider och kollar på en film som gick på tv. Dragonfly hette filmen och den fick helt klart bra betyg! Den va faktiskt värd att se!

Nu hade jag tänkt att hoppa i säng. Har fortfarande en ruggig huvudvärk och jag pallar inte sitta här då. Så det är väl lika bra att gå och lägga sig. Imorgon är det en ny dag igen! :)

I ♥ HJO





Idag har jag spenderat min dag i Hjo med nära och kära. Vi gick runt ett par varv på mässan och kikade. Massa fina hantverk men det är inget som faller mig i smaken att köpa. Och sen gick vi väl mest runt och kikade överallt.

Efter ett par timmar bestämmde vi oss för att äta mat. Blev restaurangen Frestelsen som det brukar bli. Väldigt mysigt att sitta där (dock lite kallt) och gó mat var det också. 
 

Innan vi åkte från Hjo gick vi in en sväng på stora Hem & hobby. Hittade inte så värst mycket men lite små plock blev det allt. Sen bar det av till tibro för morbror affe skulle ha öl. Tog sin tid där och jag ville mer än gärna hem då jag vid detta laget hade väldigt ont i huvudet.


Hade hoppats på att bjuda på mer bilder. Men vädret va inte på topp för att fota och dom andra bilderna är lite mer "privata" då mina nära o kära är lite muppiga utav sig ;) Dom som känner oss vet vad jag pratar om :) haha!

Strax

Om en liiten stund ska jag ta tag i mitt hemska hår. Jag köpte ju hårfärg härromdagen så ikväll ska det färgas. Min utväxt är i stort behov av lite färg. Kommer även slänga i lite ny färg i längderna.


Visar före/efter bilder sen.


Kelly Clarkson




Maybe I was stupid for telling you goodbye
Maybe I was wrong for trying to pick a fight
I know that I've got issues
But you're pretty messed up too
Either way, I found out I'm nothing without you

L ö r d a g



Denna gången tänker jag inte be om ursäkt för att jag inte uppdaterat. För jag har helt enkelt inte haft någon lust alls till bloggen. Men nu hade jag tänkt att skriva av mig lite..


Det regnar fortfarande ute och det är svin kallt. Till och med så kallt inne så att vi eldar i vedspisen. Faktiskt rätt mysigt men det känns dumt att behöva elda mitt i sommaren.

Hade tänkt att baka bullar idag, men det visade sig att vi inte hade någon jäst. Och baka bullar utan jäst går nog inte så bra tyvärr. Så får baka någon annan dag istället =)


Dagens outfit

Tänkte för första gången slänga in en dagens outfit. Dock inte den bästa bilden men man ser ju lite iallafall :)


Tröja: Gina Tricot
Jeans Leggings: Gina Tricot
Skor ♥: Nelly

T i s d a g

God morgon!

Idag fick jag ääntligen sova ut. Utan gräsklippare utanför fönstret, inga ringande telefoner, inga skrikande katter. Ingenting, helt tyst. Vaknar man av något av de ovanstående blir man bara grinig. Men nu är jag glad och jätte pigg, det är guld värt att få sova i lung och ro ibland. 

Snart ska jag börja göra iordning mig för dagen. Tror vi ska ut och flänga lite allihop idag. Det är faktiskt lite mysigt och de var väldigt längesen vi åkte någonstans tillsammans. Ska bara dricka upp mitt te sen är det dags att sätta fart.

Next

Nu är det dags för nästa program. Och denna gången är det BECK.


Svensk thriller från 2002. En restaurangägare mördas och Beck och hans arbetsgrupp tar sig an fallet. Mordet visar sig vara en del i en omfattande organiserad brottslighet med smuggelsprit, svartarbetare och grovt våld. Eftersom Gunvald går på kryckor efter en fotskada får han husera på kontoret medan den nya kvinnan i Becks gäng, Alice Levander, tar en aktiv roll i fallet. Frågan är vad Gunvald helst vill bli av med - Alice eller kryckorna. Åldersgräns 15 år. - sicken tur jag har då, haha ;p 



MUMS på Gunvald :)

Vattenmelon

Nu hade jag tänkt att liva upp stämningen lite i detta gråa och tråkiga väder vi fått. Håller på och kollar på Lotta på liseberg vilket kan få upp stämningen med rätt artister och till det blir det vattenmelon.  



Visst ser det gott ut?

M å n d a g

Hallå där! =)


En ny dag, en ny vecka.
Händer tyvärr inte så mycket idag häller. Kan ju tyvärr inte komma hemifrån sålänge det regnar. Låter dumt men så är det. Kan ju inte åka cabbe när det spö regnar häller. Så är det sånt här väder veckan ut kommer jag dö av uttråkan.


Dom senaste timmarna har jag hållt på med mina naglar. Var lite less på det svarta och har nu gjort fransk manikyr istället. Det tar sin tid att få bort det gammla (speciellt svart som är en hemsk färg att få bort helt) och klippt dom lite och målat ett par lager med diverse färger och så. Så nu är dom sommarfräscha =)



S ö n d a g

Veckans sista dag, inte för att jag riktigt bryr mig om vilken dag det är nu när det är sommarlov. Men idag ska jag bara göra det jag känner för =) som alltid. Haha ;p Ne men det är så skönt att kunna göra vad man vill när man vill. Och hittills idag har jag varit duktigt och tränat o tagit en riktigt kall dusch.. det är de enda som "hänt" idag.
 
Och snart ska jag ta och städa mitt rum. Det sker inte speciellt ofta, för det helt enkelt inte behövs. Jag brukar inte stöka ner. Men nu får jag inte plats med en sak till på mitt bord så allt läggs ju på golvet istället. Tummen ner på det. Men det ska vi ändra på nu!





R.I.P

Det är svårt att fatta att ni är borta för alltid. Tänk så fort vinden kan vända.  
Jag kände er inte så väl, men kan inte låta bli att bry mig ändå. Lider med alla
era nära och kära. Det gör jag verkligen! För jag tycker så sjukt synd om dom och er såklart. Ni togs bort från världen alldeles för tidigt.

Men jag hoppas verkligen ni får det bättre där uppe tillsammans! 

 ♥ 1992
+ 2009

vila i frid - Victoria Persson & Pontus Lindström.

Åska..

Hade sett fram emot mycket bloggande nu ikväll. Men det har åskat, väldigt nära också så har inte haft tillgång till internet. Och nu har det varit tyst ett tag med då har jag gjort lite annat. Men nu börjas det igen. Mullrar lite mysigt ute. Härligt att somna till sen :)

Med detta inlägget säger jag god natt ♥


090703



Kommer bli väldigt dåligt med uppdatering i dag också. Men det är ju så underbart väder ute så jag tänker absolut inte låta dagen och vädret gå till spillo genom att sitta inne vid datorn. Jag sitter ju här nu men det är just för att jag kännde mig färdig grillad för stunden och ville ta en liten paus från solen. (har legat ute på en madrass i poolen ett bra tag nu).

090702

God Kväll.

Hoppas ni haft en bra dag. Det har jag haft iallafall :) Men jag har dock inte haft tid till datorn speciellt mycket idag. Har varit i Skövde och shoppat, badat, ätit jordgubbar och massa mer. 

I brist på annat sitter jag och kollar på grannfejden. Finns nästan inget roligare att titta på så. Men ska nog krypa till säng efter detta programet och kolla på ett par avsnitt av SATC, och sedan försvinna in i dimman. 

God natt på er ♥ 


Goood Moooorning =)

Klockan är lite över 10 och jag har redan hunnit träna, bada och äta frukost. Bäst att passa på att bada lite när vädret är någolunda bra. Det ska ju tydligen bli åska och regn i eftermiddag igen. Vilket jag hoppas på inte är sant. En dag med regn räcker gott och väl för mig. För nu vill jag inget häldre än att vara ute och sola och bada en hel dag.



Ett par bilder jag tog förra året när jag precis hade fått min kamera.
Ganska nöjd faktiskt.
     

RSS 2.0