T i s d a g

Nu har jag äntligen kunnat starta upp internet igen. Himlen blev mörkgrå på ett kick och sedan började det åska och en liten stund senare vräkte det ner regn. Det va.. lite smått mysigt men ändå helt fel på något sätt. Det har ju varit strålande solsken och skit varmt i flera dagar och så helt plötsligt både regnar och åskar det. Knepigt. 

Och äääääntligen har min huvudvärk försvunnit. Det blev rätt jobbigt ett tag där. Kunde varken stå eller sitta tack vare att det snurrade och bultade så. Jag tror dock inte huvudvärken blir bättre av att jag bara har ätit frukost tidigt i morse och en banan till middag vid 3. Men klaga inte, jag lever än =) 



Nu ska jag bara dricka upp mitt te och sedan
sysselsätta mig med något nu när huvudvärken äntligen försvunnit.


090630

Har varit lite off idag. Har haft väldigt ont i huvudet, eller jag har ont i huvudet nu också men det är bättre. Sitter här och kollar på ett avsnitt av Sex And The City och skriver ner massa saker som jag behöver shoppa nästa gång jag är i stan. Bäst att skriva ner det man ska köpa annars kommer man hem och kommer på att man glömt hälften. Så typiskt och rätt trist när det händer.


Idag hade ju jag tänkt att sola & bada hela dagen men så har det inte blivit. På himlen syns bara massa moln och solen glimtar fram ibland. Sola det är ju ingen idé att ens tänka på, men bada kan man ju göra även om vädret inte är så lockande. Så vi får se om jag hoppar i poolen sen eller inte.  


Hemma

Nu har jag precis kommit hem, har ju varit ute och flängt till både Skara och Skövde i flera timmar nu. Ska inte skriva så mycket. Ska gå ut och bara ta det lungt :)

Just det, hämtade posten förut och såg att jag fått en avi :) Trodde dom skulle skicka ut en avi via sms men det gjorde dom tydligen inte. Så när mamma kommit hem ska vi åka till axvall och hämta ut mina skor.


Se så fint min nagel sticker fram nere i hörnet. Haha.
Dålig bild, tagen med camen.

090629

God morgon!


Jag hoppas verkligen att ni har sovit bättre
än vad jag gjort i natt. Mitt rum är rena bastun, ärligt talat är det hemskt att vara där inne. Men efter många om och men lyckades jag iallafall somna. Men natten har väl inte varit den bästa om man säger så. Det va för varmt trotts att fläkten stått och gått oavbrutet och gjort massa konstiga ljud ifrån sig hela natten så man vaknar. Skulle verkligen kunna räkna upp mer saker som gjort min natt sämst. Men jag orkar ärligt talat inte. Haha.

Men nu har jag iallafall fått i mig liite frukost. Så gott det går iallafall. Har ju ganska svårt att svälja.
 

Känns som detta har blivit ett väldigt negativt och tråkigt inlägg. Men sådan är jag just nu. Ska försöka komma igång här hemma nu. Få på mig lite kläder, fixa håret och allt annat som bör göras innan jag går ut.

Ha det bra ute i solen ♥


Sjuk i 30 grader värme :(

Hej på er!

Idag har jag verkligen inte gjort någonting. Har haft jätte ont i halsen hela dagen, även lite ont i kroppen och så med denna värmen som vi haft och har. Ingen bra kombination kan jag säga. Så jag har inte orkat göra allt för mycket. 

Men snart ska jag slänga på mig lite vettigare kläder och åka ut en sväng med buggyn, tror vi ska åka till axvall. MÅSTE HA HALSTABLETTER. Känns väldigt dumt att säga.. liksom måste ha halstabletter nu, när det är 30 grader varmt ute.


Blommor hör väl ändå sommaren till?
Hittade lite nyponbuskar i dag, tvungen att fota :p

090628

Medans jag är inne och tar en paus från solen emellanåt så leker jag med en ny design. Så är det massa konstigheter så är det p.ga att jag
testar och ändrar och har mig.


God morgon!

Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen igår. Men vid 10 drog vi iväg till Skövde och hämtade upp min morbror :) och sen drog vi vidare till Forsvik och gick och myste där hela dagen tillsammans med Mormor och Morfar. Jag hade en sprängande huvudvärk nästan hela tiden, och det va varmt. Ingen bra kombination kan jag säga :(

Men om man bortser från det dåliga, så hade vi väldigt skoj. Bäst var nog det sista när både jag, mamma och A skrattade så vi knappt fick någon luft. Det va längesen jag hade så roligt. Tack ♥ 

Till min och allas stora förvåning fick jag för mig att jag skulle dricka kaffe. Jag hatar kaffe, jag har smakat ett par gånger men har spottat ut det lika fort. Men jag hade sådan huvudvärk och va så trött på det och jag ville verkligen piggna till lite så jag tänkte ta mig en kopp. Och det gjorde jag, fast jag sköljde ner det med isthe :p Men jag tror faktiskt inte kaffet bet på mig, för en liiten stund senare i bilen på väg hem somnade jag som en stock. Haha.

Nu: Ska jag gå ut och äta frukost i solen.
(Om jag nu kan äta, har så fruktansvärt ont i halsen)

090626

Har inte kunnat skriva något i dag eftersom mitt internet har inte varit på min sida. Men nu funkar det äntligen igen :)
Men nu har jag inget speciellt att säga så jag skiter i att säga något än att bara babbla på om ingenting.

Ska gå ut en sväng nu, njuta av solen lite.
P U S S ♥

R.I.P

Antar att ingen har vid det här laget missat att Michael Jackson är död? Det tros att han fick hjärtstillestånd men dödsorsaken inte fastställd ännu - han ska obduceras idag.

Det är en väldigt stor händelse och media kommer tjata om detta ett bra tag framöver. För mig spelar det ärligt talat ingen roll om han är död eller levande. Jag har aldrig gillat honom. Visst han har bra låtar och så men ne.. inget för mig.

Men jag tycker ändå synd om hans nära och kära. Men jag tror bannemig att han har det bättre där han är nu.

R.I.P Michael Jackson.



Besöksrekord

Nu har jag tagit en paus från solen. Det är vääldigt hett ute.
Men jag ska inte klaga :)

Ville bara säga att jag hade besöksrekord igår.
Blev väldigt förvånad när jag gick in på statistiken och kollade :)

 

090625

God morgon!

Ytterligare en dag till med strålande solsken. Kollade temperaturen förut och det va redan 20 grader i SKUGGAN. Och varmare kommer det bli ju under dagen. Häärligt :)

Ska nog ta och sola en himla massa idag. Jag är egentligen inte en sådan person som solar och så. Men jag har fått två vita ränder på ryggen efter bhn dom senaste dagarna och då har jag inte varit i solen allt för mycket eller legat och solat frivilligt. Men idag så ska jag försöka att bli lite brun :)

Nu ska jag fixa en dunder god frukost och sedan kolla på ett par avsnitt av sex and the city innan jag går ut :)

Hemklickat!

Satt och tittade runt på diverse hemsidor efter ett par snygga gladiatorsandaler. Hittar inga i Skövde och jag vill verkligen ha ett par. Tror nog att jag har kollat i varenda skoaffär ett flertal gånger. Hittar man väl något så finns det inte i rätt storlek osv. Ja alltid är det något som inte är bra.
 
Vilket fall, jag fann massa snygga skor på nätet men tyvärr liite för dyra för min plånbok. Så jag gick in lite snabbt på Nelly innan jag skulle gå iväg. Och vad hittar jag inte? - Jo, dom svarta läckra gladiatorskorna som jag suktat länge efter, har kommit in i lager igen. Förra gången jag kollade fanns bara dom bruna. Men nu hade både dom vita och svarta kommit in in igen.

OCH NU ÄR ETT PAR PÅ VÄG HEM TILL MIIIG :)

G I S S A  V E M  S O M  Ä R  G L A D ?


090624

Hej =)


Har precis tagit hand om ett stoort berg med disk är hemma. Inte det minsta roligt men det behövdes verkligen. Och tror mamma kommer bli ganska glad när hon kommer hem och ser hur fint det blivit på bänken. Och det är alltid lite kul att göra folk glada.


Nu ska jag ta leta reda på en x antal meter lång förlängningssladd. Hade tänkt att ta med mig datorn ut till bordet som står en bit ut på gräsmattan. Och för att se något på skärmen nu när det är så ljust ute behöver jag lite ström :p


Perfekt outfit...

.. till en varm sommardag som denna!
GE MIG =)




Nu: Ska gå ut och sätta mig i solen igen och måla naglarna
och känna lukten av det som håller på att grillas.


:)

Nu är jag hemma igen. Det är skönt men ändå inte. Skulle kunna stanna där uppe förevigt tror jag. Men denna lilla korta tid där uppe var självklart underbar. Trotts det växlande vädret.

Jag är super glad och sprallig, - har ingen aning varför men jag har en riktigt skön kännsla inombords. Kanske berättar mer om min midsommar sen, och kanske bjuder på bilder. KANSKE, som sagt.

Nu.. ska jag träna, sen ska jag leta reda på mina xider =)


NU..

.. DRAR JAG HÄRIFRÅN ETT LITET TAG :)

Ha en jävligt bra midsommar allihop! <3

. . .

jag vill till ett ställe;
där man glömmer alla sina problem
där man får vara ifred o har tid att tänka

där man har chans att börja om på nytt


allt jag vill är att komma bort,

bort härifrån





Natti natti

Ett kort inlägg innan jag hoppar i säng. Ville säga att jag har fortfarande ingen lust att lägga ut allt som händer i mitt liv här igen, men kanske börjar skriva lite då och då, när jag känner för det helt enkelt.

Nu ska jag och mina ledsna men ändå väldigt hoppfulla fjärilar i magen gå och lägga oss för dagen. Ska kika lite på sex and the city innan jag försvinner in i mina drömmar.

Ha det braa! ♥



Ps. Snälla du, sluta härma mig med massa. Kom på något eget gumman =)

SOMMARLOV

Hade skolavslutning igårkväll så nu är det första dagen på sommarlovet. Nu är jag friii ett tag framöver, och det är så himla underbart.

Nog för att jag inte kunde somna förns ett inatt efter ett låångt och mysigt samtal på msn i ett par timmar med en viss person och sedan vakna vid 5 och var super pigg så är jag så himla glad.
Tack vare dig! - boy, you make me smile.  


...

Har inte bloggat på snart en vecka. Vilket känns både bra och dåligt. Jag har inte kunnat knåpa ihop ett litet litet inlägg ens. Varför det vet jag faktiskt inte, men har inte haft intresse eller ork till det helt enkelt.

Det händer så mycket annat i mitt liv just nu, som påverkar mig positivt och negativt. :( Så jag står valet mellan kvalet om jag ska blogga eller inte. Men hittils, så vill jag inte. Får se när jag börjar igen.

Ha det så bra sålänge ♥ ♥ !
 


M å n d a g

Det har varit underbart  väder hela helgen och det är fortfarande såklart. Den dåliga uppdateringen beror på att mitt internet (fortfarande) slutar fungera när det är varmt ute. Irriterande, men ändå bra. För utan internet finns typ ingenting att göra och då måste man vara ute istället. Så det är precis det jag varit hela helgen.


Kom nyss hem från skolan. Hade sovmorgon till 11.50 och skulle egentligen slutat vid 3 men vi satte ihop två lektioner till en så vi slutade vid 13.45 ca. Så både vi och våran lärare kom hem mycket tidigare.


Jag skrev detta vid halv 4, men pga vårat förbannat kassa internet kunde jag inte komma ut nätet och blogga. Så slängde in det en snabbis nu innan skiten slutar fungera.


Nu: Käka upp maten & sedan åka till Skara eller Skövde eller vart tusan vi ska.

 


RSS 2.0