090228 - sista februari

Hello sunshine!

Gud så underbart väder det är idag. Solen skiner och jag känner nästan hur vårkännslorna kommer smygande. Intill husväggen ute är det just nu 6.6 grader. Det stiger hela tiden, härligt minsann!  Själv har man suttit inne vid datorn nästan sen jag vaknade i morses. Vet inte vad man skulle kunna hitta på annars när man knappt orkar stå upp. Har ju självklart blivit äännuu sjukare. Trist så klart, men de var ganska väntat. 

Igårkväll somnade jag när jag hade bloggat  tills Let's Dance började. Hade nog aldrig orkat sitta uppe om jag inte sovit den timman. Carl-Jan åkte ut igår. Enligt mig rätt person. Han är ju inte alls på samma nivå som dom andra. Nästa gång hoppas jag på att Elisabeth åker ut. Men det återstår ju att se nästa fredag.
 
Nu ska jag ta av mig morgonrocken och ta på mig lite vettigare kläder och kila ut, måste ju passa på att njuta medans solen är framme.

puss ♥


090227

God kväll.

Anledningen till att jag inte har skrivit något varken igår eller idag är för att jag nämligen är på väg att bli sjuk. Så har inte allt för mycket krafter om vi säger så, inte ens att sitta vid datorn. Igår kom jag hem vid 4 ungefär. Dagen i Karlstad va helt okej. Hittade ju ingenting men jag va så himla trött och lite hängig så orkade faktiskt inte med att titta så mycket.

Idag vaknade jag upp ännu sjukare. Stod ett tag mellan valet och kvalet om jag skulle gå till skolan eller stanna hemma. Men jag gick till skolan ändå. Tänkte att förkylningen kommer antagligen bli värre och då är det lika bra att passa på medans man orkar stå på benen. Och de va ändå ganska slappa lektioner hela dagen.

Om en timma börjar som vanligt... Let's Dance. Men har jag oturen på min sida kommer jag ha somnat innan det börjat.
 Så här trött kan man bara inte va. Men det är väl för att det inte riktigt brytit ut än och det är väldigt jobbigt fram tills dess. Har också en huvudvärk som rent ut sagt är hemsk. Ingenting hjälper. Åh vill inte bli sjukare än vad jag redan är.
Varför sitter jag ens här och halv sover vet jag inte, så ska nog gå ifrån innan jag somnar.

puss!


090226

God morgon!

Här sitter jag uppbunkrad med datorn mitt i frukosten. Idag är det ingen skola, ganska skönt eftersom det är längsta dagen vanligtvis. Men kommer sakna min stumpa! För idag ska jag nämligen till Karlstad. Kommer väl vara där ett bra tag så nås på mobilen. Sms uppskattas!

Eftersom jag inte skrev något igår så kan jag sammanfatta dagen lite kort. Hade 2 lektioner på hela dagen, när det igentligen är 5 st. Till ena lektionen kom ingen lärare. Så vi drog där ifrån. Kan ju inte stå där och vänta heller.. Och sen insåg vi att vi skulle på teater på roses salonger och så försvann 2 lektioner till. Mycket slapp dag med väääldigt mycket skratt. Minns inte när jag skrattade så mycket.

Känner mig lite smått stressad nu.. så får väl springa och göra i ordning mig för dagen.
Hörs ikväll.
pusss!


Victoria & Daniel

Glömde av att skriva en sak förut. Och ändå satt jag och kollade på tv.n när dom pratade om de.
Vill bara säga ett stort grattis till Victoria & Daniel som är nyförlovade. Säger som en tant sa på tv.n "de va på tiden". Och hon har rätt. Det va inte en dag för sent. Visst dom kanske ville vänta tills det verkligen känndes rätt. Men dom har redan varit tillsammans i 7 år. Men vilket fall. Hoppas verkligen dom får det bra tillsammans nu när dom är förlovade och dom ska gifta sig och leva tillsammans.


090224 - fettisdagen

HEJ.

Har haft nästan fullt upp tills nu. Fullt upp kanske är helt fel ord, men har inte riktigt haft tid för datorn. När jag kom hem möttes jag av väldigt många kataloger i brevlådan, blev lite förvånad. Det va allt från h&m, halens till jula. Haha. Allt mellan himmel och jord helt enkelt. Kanske sätter mig ner sen och kollar igenom klädkatalogerna och kanske finner nått intressant. :)
När jag klev innanför dörren så fann jag min storebror vid köksbordet. Skoj att han är här och "hälsar på". Dom skulle tydligen hämta hans fyrhjuling som ska stå här tills det är dags att ta ut den till sommaren. Men han åkte hem för en stund sen.

Idag är det igentligen ljusparty. Inte hos mina kusiner denna gången. Utan hos mammas jobbarkompis. Kunde blivit jätte skoj, massa härligt folk. Men kände att jag tränger mig på lite och har annat att göra här hemma så jag hoppade över det. Kanske åker på torsdag, då vi gör ett nytt försök på ljusparty hos mina kusiner. Och hoppas på att dom inte drabbas av halsfluss som förra gången.
Så istället för att vara på ljusparty ikväll så ska jag snart träna, fortsätta pluggningen och lite annat som behöver göras. Sen ska jag sätta mig och  glo på dagens avsnitt av Andra Avenyn på svt.se. Programet krockar ju tyvärr med ett annat som också börjar klockan 21.00 så man får planera lite grann och smygtitta lite tidigare så man får in båda på samma dag.

Nu har jag inte tid för att sitta här. Såg att tiden börjar springa iväg.
pusspuss


slö söndag

Hejhej.

Idag har det varit en slapp dag. Väldigt skönt faktiskt. Tog det ju hemskt lungt i går också men. Ibland är det ganska gött att bara vara hemma och knappt göra något. Har inte ens sminkat mig. Vilket jag brukar göra för jag åker nästan alltid någon stans.
Imorgon är det skola igen. Inget jag ser fram emot direkt. Men det är ju ett måste. 

Ska sätta mig snart och måla naglarna. Känner att dom börjar bli lite trista. Och som vanligt har jag ingen aning om vad jag ska ha för färg. Har nog lite för mycket färger att välja imellan. Kanske lägger ut bild på hur dom blev sen.

puss




update; Sitter här igen denna gången ny duschad, för andra gången idag. Blev så himla varm efter morgonens pass. Haha, ne. Jag va ute och skottade snö och hade även snöbollskrig med pappa. Och efter att ha vart ute flera timmar på morgonen va jag helt enkelt tvungen att hoppa in i duschen.

Hinner inte ta kort på naglarna och lägga in det här. Och tyvärr så hittar jag inte bilden jag tog förra gången jag hade fransk manikyr. Men dom flesta vet väl hur det ser ut så det kvittar kanske. Vet inte hur många olika färger jag testade innan jag bestämmde mig. Snacka om beslutsångest. ;P

Nu måste jag kila och fixa det sista. Snart börjar ju beck.
Godnatt

Massage, melodifestivalen

Gud vad skönt det va med massage. Hon va jätte duktigt. Precis som jag vill ha det. Stort tack till Emmelie<3! Så här sitter jag helt mörbultad. Ne så farligt är det inte, men visst känns det. Men det gör det alltid. Så förhoppningsvis kommer inte huvudvärken tillbaka på ett tag. Men man ska aldrig säga aldrig.

Dom stannade ganska länge. Åkte väl härifrån vid halv 7 eller vad klockan va. Kommer inte riktigt ihåg. Men allt krångel med datorn drog ut på tiden. Jimmy (min storebror) fick ringa supporten och trassla massa. Men han fick det att fungera som alltid. Så nu har jag telias virusskydd. Spelar mig ingen roll vad jag har för virusskydd, bara jag har något så är jag nöjd. Så ett tack till honom också<3

Nu ropade mamma från köket att maten är klar. Så ska väl springa ut dit och ta mig lite mat. Sen blega på melodifestivalen.
Ha en bra kväll.
kisses

090221

Hej vänner.

Sitter här och väntar på att min kära bror och hans före detta Emmelie kommer hit. Dom kommer nog vilken minut som helst tror jag. :) Bror min ska fixa så jag får telias virusskydd istället för norton. Prenumationen på norton som jag fick med när jag köpte datorn går nämligen ut om 4 dagar. Och då har jag inget. Så det är lika bra att låta honom fixa det så det blir rätt. Och medans han gör det så ska Emmelie massaera mig och mamma. Ska bli så himla skönt, behöver verkligen massage. Stort plus i kanten att man slipper åka någon stans när man ska bli masserad. Tvekar inte ett alls på att Emmelie är dålig. Men visst.. jag saknar min vanliga massör lite grann.  

Skulle skrivit igår. Men.. orkade inte släpa med mig datorn upp. Jag skyller på det. Haha. På kvällen kollade jag självklart på Let's Dance. Tyckte Carl-Jan kunde åkt ut. Men det va helt enkelt Georges tur denna gången. Kvittar faktiskt. Ingen av dom har hittils varit min favorit. 

Har lite annat att fixa innan dom kommer. Bloggar sen (förhoppningsvis)!
puss
 

090219

Gud vad dagarna går fort. Dom bara springer förbi. Tänk.. det är redan fredag i morgon. Har fortfarande ingen lust att skriva något på dagarna. Känner ingen inspiration alls. Men ska försöka komma igång snart igen. Och då får ni ta och kommentera lite mer. Och jag ska försöka skriva lite mer intressanta saker :P

Första dagen idag som jag låtit bli mjölkprodukter. Gick väl bra.. lite svårt att man måste tänka hela tiden på vad man får äta/dricka och inte. Testade den laktosfria mjölken i skolan. Och fyy vad den smakade illa. Hoppas verkligen inte jag är laktosintollerant. Skulle inte klara av det, men det är klart man vänjer sig. Ne usch. Men något är fel med magen. För det står inte rätt till. 

äh.. tristare inlägg behöver det ju inte bli, så godnatt!


 

såhär kan en rubrik också se ut

Ärligt talat så har jag inte haft någon lust alls för att skriva. Igår kväll rann tiden bara iväg och jag hann inte med datorn. Har fortfarande ingen lust att komma på något att skriva, men känner att jag ändå måste knåpa ihop något litet. Mår inte så jätte bra ärligt talat.. Vaknade tidigt i morses och kände hur huvudet dunkade i takt med pulsen. Bara att kliva upp och gå ner och ta lite alvedon och gå upp och lägga sig igen. Men det gick inte att somna, hur mycket jag än försökte. Hade ändå en timma på mig att sova lite till. Och jag som alltid vill somna när man måste gå upp. Men inte denna gången tydligen. Lite knäppt.  
Huvudvärken gick nästan över.. men magen har jag fått stått ut med heela dagen. Det är inte iprenen eller så, det kanske förvärrar saken men det är nog inte orsaken. Så nästa test är att utesluta mjölkprodukter. Vill helst inte, men det är bara att bita i det sura äpplet och pröva. Lika bra att testa i en vecka för att vara på den säkra sidan. Nog pratat om denna skiten. Blir bara deppad.  :(

Nu måste jag plugga och sen ska jag plugga och sen plugga. Så ser min kväll ut idag.
Kanske dags att sätta igång nu.

puss


090217

Kom nyss hem från en väldigt bra dag i skolan. Ganska ovanligt att det finns dagar som är bra där men nu är det så. Provet vi skulle ha i morgon är fram flyttat till fredag. Härligt! Och så lite andra saker som har hänt. 
Sitter här och väntar på maten. Sen ska jag in en sväng till... skövde. Som vanligt. JA! :D  
Skriver sen!

puss

090216

God kväll.. eller god natt för min del snart.
Är väldigt trött efter att gått upp så tidigt i morses. Så ska allt lägga mig tidigt idag. Det är ju nästan hemskt att behöva kliva upp tidigit och gå till skolan när man vart ledig. Kan ju gärna vara lov ett tag till. 
Klant som jag är ibland, så råkade jag bränna mig på vågtången på örat i morses. Gjorde vääldigt ont även om jag bara nuddade knappt en sekund eller något. Så nu är min öronsnibb inte speciellt vacker. Men förutom att kliva upp tidigt, bränna sig och gå till skolan har dagen vart helt okej. Och huvudvärken jag hade nästan halva dagen kunde ju också kvittat. Bra start på veckan.

Innan jag började skriva så slog jag precis igen den förbannade historia boken. Plugg plugg plugg! Proven bara väller in. Känns det iallafall som. Har två prov denna veckan, två nästa. Tur att man inte får ha mer än två samma vecka. (om man inte har missat något prov eller har omprov eller så, för då kan det bli mååånga fler på en vecka).

Nu måste slita mig från datorn.. har lite att göra innan jag ska sova.
God natt.

sommarstugan

Hallå bloggen!

Har precis tagit en riktigt varm och härlig dusch. Dock inte så länge men det va skönt ändå. Ska snart måla naglarna, känns som dom har vart lite tråkiga den sista veckan. Men vilken färg det blir återstår att se. Fransk manikyr kanske? Skit snyggt men ganska mycket jobb för att få dom perfekta. Men de är det värt. Får se helt enkelt!

Dagen.. har vart väldigt bra. Trodde att det skulle bli ganska trist väder där uppe ett tag. Det var väääldigt disigt och man såg inte speciellt mycket av sjön. Lite trist just då och jag trodde inte det skulle bli något fotat. Men efter en liten stund så klarnade det upp och blev riktigt vackert! :) Så en heel del fina kort blev det ju trotts allt. Har faktiskt spenderat mesta dels av dagen ute med kameran i högsta hugg. Väldigt skönt att vara där igen. Synd bara att vi var tvunga att åka hem igen. Men till sommaren.. då kommer vi dit igen. Och fan vad jag ska njuuuta av sommaren och allt det underbara som hör sommaren till! Hoppas verkligen det blir kanon väder som det va förra sommaren. 

Hoppas ni haft en lika bra söndag som jag har haft!  Slänger även in tre av alla miljoner kort jag tog idag. Haha!


  

090215

God morgon!

Ska snart gå och göra i ordning mig för dagen. Efter det ska vi bege oss till sommarstugan. Hoppas verkligen att dom har lika bra väder som vi har här. Blir så himla fina kort om solen är framme. Kameran ligger för säkerthets skull på laddning. Vore ju inte kul om den dog. Ska även ta med mig historia boken och plugga i bilen. Hinner inte skriva mer nu. 

Har jag tid ikväll så kommer jag lägga in bilder.
pusspuss

Tacos & melodifestivalen

Min kväll innehåller tacos och melodifestivalen. Hoppas verkligen att kvällens avsnitt är mycket bättre än förra gången. Annars slutar jag titta på det. Så snart ska jag bunkra upp med massa go saker till tacosen och sen titta på tv.
Var även inne på morsans jobb idag och stal lite nachochips, just dom är hur goda som helst. Men tyvärr går dom inte att köpa ute i affärerna. Men eftersom mamma jobbar på restaurang så får vi tag på dom på de sättet. Whiiih :)
Nu har jag inte tid med mer.

puss


Alla hjärtans dag! <3

Hoppas ni alla klarade ifrån alla hemska saker som kunde hänt igår. Det gjorde jag iallafall. Haha.
Nu sitter jag begravd i soffan bland kuddar, filtar, en katt och självklart laptopen i knät :) Vill nog faktiskt gå ut en sväng till medans det är ljust och försöka att piggna till lite. Sitter ju här och gäspar. Trodde inte vi skulle få någon sol här. Det va sol i skövde men när vi kom hem va det fortfarande lika grådassigt som det varit hela morgonen. Men tillslut kom solen fram hit också och sen dess har den hållt i sig. 

Har sagt i flera dagar att jag ska plugga. Nu när jag har lov och verkligen har tid. Men det har aldrig blivit av. Har gjort annat. Jag är alltid väldigt duktig på att skjuta upp pluggningen till dagen innan provet och så. Men tog faktiskt tag i det lite förut. Bättre sent än aldrig! right? - Så jag ska väl antagligen dyka ner i historia boken sen igen. Ska läsa om 1:a världskriget och ryska revolutionen. Hurra!

Hoppas alla har haft hittills och fortsättningsvis en bra alla hjärtans dag!

<3


Let's Dance

Då va Let's Dance över.. eller nästan iallafall. Bara utröstningen kvar. Hoppas verkligen att rätt person åker ut.
Här kommer även recensionen av  alla dansare. 

Niclas;  Mycket bra dansat. Koregrafin passade väldigt bra till den låten. Kläderna va mycket snygga. Det finns inte så mycket att säga. Bra!  


Kitty;  Tyckte hon kunde åkt ut förra gången. Men det gjorde hon såklart inte. Trotts att hon såg lite läskig ut så va det fint. Säger som juryn. Fötterna såg ju inte så jätte bra ut. Tyckte det va lite klumpigt och så.


Elisabeth;  Tyckte att klänningen va lite för kort för hennes ben. Hon tappade takten ibland också. Har nog sagt det förut men säger det igen. Hon dansar bra och rör sig bra för att vara så gammal.


George;  Väldigt enkelt och elegant. Gillade dom stora kliven. Tyckte det va en av dom bästa danserna han gjort tidigare. Väldigt fina kläder hade dom också.


Carl-Jan;  Ta det med en nypa salt. Men jag gillar verkligen inte den människan. Tyckte han kunde rört mer på höfterna. Men sen så fick han ju ett ryck och rörde massa på sig. Missade lite men hörde publiken jublade. Och Marias utklädnad va ju inte direkt snygg. Klänning ska det ju va!  


Laila;  Alltid lika snygg. Kläderna också! Hon är en av mina favoriter. Tycker hon fortfarande dansar väldigt bra. Jag ser ju inte såna saker som juryn. Men fint va det! Trotts kritiken fick hon ganska bra poäng.


Magnus;  Han var väldigt duktigt ikväll. Annika får verkligen till koregrafin för den stora kroppen. Duktigt! Dom stack även ut lite med dom kritvita kläderna. Medans alla andra har lite spökliknande kläder.


Morgan;  Min favorit! Nog för han såg väldigt läskig ut. Men inget hindrar mig för att se människan dansa. Det kvittar om han dansar vals eller någon annan dans. Han är bäst! Och så som han sprider ut gläjde. En solklar 10:a!


Och eftersom jag var ganska seg mellan jag började skriva detta inlägget tills nu eftersom jag gjort annat i mellan så har Let's Dance redan börjat igen. Så nu ska vi snart se vem som åker ut...       Det blev Kitty & Anders. Yes yes yes :)

 

090213

Hade tänkt att blogga lite förut. Men sen så hann jag inte. Har haft fullt upp nästan hela dagen. Städade i morses till typ 1. När vi va klara och tänkte åka till Skövde och handla så ringer pappa från skogen och säger att det är två hundar som springer runt hos honom. Han lockar med sig dom ner. Jag sätter koppel på den ena. Och medans jag uppehåller valpen med att leka i snön så ringer pappa runt och kollar vems hundarna va.
Tog en bra stund men sen fick vi reda på det och knallade dit där ägaren va. Orkar inte berätta hela historien. Men gubben som ägde dom bor inte ens här, utan jobbar i skogen tillfälligt. Väldigt dåligt att släppa lös hundarna så. Kanske bra för hundarna så dom slipper sitta in stängda. Men dom kan ju bli påkörda eller vad som helst. Men nu glömmer vi det.

Nu är klockan halv 8 och ännu har ingenting hänt mig. Men vem vet? Något hemskt kanske händer ikväll..
Nåväl.. Bakade faktiskt muffins förut, skulle gjort det i går men det blev aldrig så. Denna gången blev det hallon och krossad vit choklad. Relativt goda. Kunde vart mer av både hallon och chokladen. Men sånt lär man sig. Jag är verkligen inte mästare på bakning eller nått inom köket.

Ni kanske tycker jag bakar ofta. Men sanningen är att det nästan aldrig blir något bakat här hemma. Och nu när jag gått hemma på lovet så blir jag gärna uttråkad och vill hitta på något. Och så blev jag sugen på att baka och då fick det bli muffins. Men jag äter bara en och smakar hur dom blev som tur är. Resten får gå till andra personer som kommer hit och fikar.  
                                             

Ikväll är det Let´s Dance. Lite skoj att alla har sin egna charm och utför allt på sitt egna sätt. Vissa är ju så himla duktiga! Så ännu en gång ska det bli skoj att kolla på programet. Tror faktiskt jag gör en recension av alla deltagare ikväll. Känner för det faktiskt.

Ha det bra ikväll & ta det lungt för man vet aldrig vad som kan hända en dag som denna!
Puss


Fredagen den 13:e

Scaaary day! Haha. Inte för jag riktigt tror på det där, men kan ändå inte låta bli att tänka lite extra på vad som kan hända och vad man kanske ska passa sig för. Om jag inte är helt ute och cyklar så kan väl fredagen den 13:e infalla flera gånger om året. Men den "riktiga" fredagen den 13:e ska vara i oktober.

Idag blir det till att städa och handla och massa sånt. Ganska tråkigt faktiskt, men det behövs! Nog för att det är fredag. Det känns verkligen inte så. Vet knappt vad det är för dag längre. Men det blir det nog ändring på när skolan börjar på måndag :(    

Mamma pratar just nu i telefon med mormor. Och dom bestämde nyss att vi ska åka upp till sommarstugan på söndag. Väldigt härligt att få komma dit igen. Men helst av allt ska det ju vara sommar och sol. Men kan bli mys ändå :)
Slänger även in en bild som jag tog där uppe i sommras.
 


kram

090212

Gud vad fort man kan tröttna på att det hela tiden kommer upp en ruta "500 Internal Server Error" ! Har sett förut att många har skrivit om att dom blir galna på att det hela tiden strular. Det har faktiskt aldrig hänt mig, förutom nu ikväll. Man blir ju galen. Så jag förstår er alla! 

Nåväl, jag sitter här vid min gamla dator. Väldigt ovant faktiskt. Allt är mycket större och helt andra färger och ah.. annorlunda rent ut sagt. Sitter här endast för att jag började må så illa när jag låg i sängen med laptopen på magen & så har jag lite besök i min säng så man fick inte plats tillslut. Så jag satte mig här istället. Men nu ska jag nog ta och börja tänka på refrängen. Mår inte speciellt bra idag faktiskt. Som jag sa tidigare idag vaknade jag med dunder huvudvärk och tog alltså ipren för att skiten skulle gå över. Tog även en dosing till i eftermiddags. Men jag får nog hålla upp ett tag till. Magen gillade det inte alls. Tusan också. Har ju kunnat låta bli dom andra dagarna för att jag inte behövt ta ipren mot något. Men nu var jag verkligen tvungen. Men så är det ibland. Får hoppas på att jag inte behöver ta mer så jag slipper få så ont i magen.

Sov gott :)

090212

Hej! 

Jag springer här hemma fram och tillbaka, försöker slänga ihop ett inlägg men ändå vara på toaletten för att göra i ordning mig för dagen.
Igår hann jag faktiskt inte med att blogga. För att jag kom hem från Skövde ungefär vid halv 5. Och en stund senare bestämmde vi oss för att åka en sväng till Skara för att köpa en present till min morfar som fyller år nästa vecka. Sen kom vi hem därifrån vid halv 7. Och sen rann tiden verkligen iväg. Jag satt en liten liten stund vid datorn och kollade igenom. Men kunde inte koppla av och koncentrera mig på att skriva. Hade också lite saker att göra på kvällen innan klockan blev 8. För då myste jag ner i soffan med dom här hemma och kollade på tv,n några timmar. Sen orkade inte min kropp med mer. Så jag gick och la mig. Hade så fruktansvärt ont i mina ben. Inte konstigt egentligen. Har inte gjort allt för mycket tidigare på lovet och sen så ska man stå/gå i flera timmar. Haha. Så det känndes allt. Men idag är det mycket bättre. Förutom att jag vaknade upp med en dunder huvudvärk, men tack och lov så är det också borta nu.

Nu ska jag gå och torka håret och sånt. Ja ni tjejer vet väl redan! :)   Ska nämligen in till Skara en sväng med pappa snart. Kom på nyss att det är alla <3:ans dag på lördag, om jag inte minns fel? Och iår hade jag tänkt att köpa något till min mamma. För en gångs skull jobbar inte hon den dagen. Men nu hinner jag inte med mer, sålänge jag inte ska åka osminkad och med blött hår. Nejtack.

puss

090211

God morgon vänner!

Blev till att kliva upp lite tidigare idag. Gick och la mig ganska tidigt igår så orkade inte sova mer i morses. Har precis gjort mig lite frukost som jag ska käka upp när jag skrivit klart. Sitter också och skriver sms med min saknade Melanie som är uppe i Funäsdalen hela veckan :( . Det är tydligen -26 grader där uppe. Fy vad kallt. Här hos mig är det bara -2.2 grader. Liite skillnad. Haha. Men får hoppas att hon överlever kylan. 

Idag ska jag åka till Skövde och hälsa på min älskade mormor. Hon är ju inte hemma så ofta i sin lägenhet, för hon är ju mesta dels i sommarstugan. Men nu är hon här hemma och då ska jag in och passa på och umgås lite med henne. Får se vad vi hittar på. Kanske går upp en sväng till stan och hämtar ut min mobil som vart på lagning. Eller försöker hämta ut den. Kanske inte får det eftersom det står i min mammas namn. Men det löser sig säkert. Får helt enkelt se vad vi ska hitta på.

Skriver självklart när jag kommit hem igen :)
pussar

muffins

Hejsan svejsan.

Väldigt dålig uppdatering idag. Men har inte skrivit något för att det faktiskt inte har hänt något speciellt idag. Skit tråkig dag rent ut sagt.
Ringde mamma vid 4 och bad henne hämta upp mig efter jobbet för att åka en sväng och handla lite ingredienser. Blev så himla sugen på att baka när jag på något sätt lyckades komma in på denna tjejs blogg: 

http://helenasnackar.blogg.se/ och såg att hon hade bakat muffins. Såg verkligen super goda ut. 
Så för en liten stund sen tog jag ut mina muffins ur ungnen. Så just nu står dom och svalnar. När dom är kalla ska jag skära upp dom och trycka i en röra som innehåller dajm och mjölk choklad. 
Köpte även ingredienser för en sats med muffins till. Denna gången blir det hallon & vit choklad. Men det ska jag baka någon annan dag. 

pusspuss    


sugarlips

Hängde med pappa en sväng till skövde förut. Han skulle bara köpa något. Jag hängde med mest för att fördriva tiden lite. Promenixen tidigare idag var väldig skön. Härligt att komma ut och få lite frisk luft. Men tillslut blev det lite för kallt. Så vi började traska hemåt. Men det tog ett tag hem eftersom katterna gick väldigt väldigt sakta. Kan förstå dom att det inte är så kul att vara ute nu. Det kan ju inte vara skönt för deras små tassar att gå ute när det är is och snö överallt. Det är nog inte skoj för några djur alls denna årstiden.  Usch, lider nästan med dom. Vi har ju iallafall skor på oss även om vi också kan frysa.

Just de.. här är en bild som jag tog i gårkväll när jag satt och lekte med kameran lite. Skulle lagt in den senare på kvällen. Men det blev att jag fastnade och glodde på beck istället. Sen så hann jag aldrig med det eftersom jag va så trött så jag somnade. Haha! Så här är den :)

 
"Modell" ; Me, my self and I.
Fotograf ; Jag.

Har inte snott bilden från någon! Men kan säga att jag fick inspiration av Kenza. Härliga bilder har hon allt!





Update; När ni nu ändå är inne och kollar kan ni väl ändå slänga in en kommentar. Jag är inte  alls lika farlig som jag ser ut. Såå.. vad har du på hjärtat?  
 

ledig

God morgon!

LOV :)!  Nu är helgen över och nu börjar den lediga veckan. Väldigt skönt att slippa kliva upp klockan 6 och sen göra sig iordning och masa sig iväg till skolan. Utan istället bara ligga kvar och sova tills solen skiner rätt in på sängen som den gjorde idag. Har ännu inte gjort i ordning mig. Bara satt upp håret i en slarvig knut och sen slängt på mig lite sköna kläder. Händer ingenting idag så kommer jag antagligen fortsätta dagen så. 

Nu ska jag mata mina små odjur här hemma och sedan ta med mig dom ut en sväng i skogen. Det är ju så himla skönt väder idag. Solen skiner och det är inte allt för kallt. Hej så länge!  

090208

Tänkte blogga förut, men blev att jag gick ut efter maten. Tog en liten skogs promenad och så hängde kameran med ut. 
Väldigt härligt med snö nu när det är sportlov och allt. Om den ändå kan få ligga kvar ett tag. Men ändå har jag ju sjuuukt mycket vårkänslor. Gud vad jag längtar till våren!

Här är en bild jag tog tidigare idag.
 


090208

Imorses var jag bara tvungen att testa den nya krämen för kinderna som jag köpte i går på Åhlens och samt den nya mascaran. Krämen var väl sådär..  tyckte nog allt den andra funkade bättre. Men ska testa i morgon igen. Vet ju inte riktigt hur mycket man ska ta och så för att det ska hjälpa, men man lär sig. Mascaran va ju inte som jag trodde. Hade förväntat mig att den skulle vara bättre, men den funkar.

För en gångs skull tycker jag det är skönt med söndag. Eftersom jag är ledig i morgon och alla andra dagar i veckan också för den delen. Sååå himla skönt med lov. Jag ska verkligen ta vara på ledigheten. Kom ju nyss hem, har vart och handlat lite. Fick med mig tidningen Solo hem som jag ska ta och läsa nu

puss

Melodifestivalen

Sitter nu och kollar på melodifestivalen. Hade Caroline med låten "snälla, snälla" gått vidare direkt till globen hade jag flippat ur. Men så klart valde den internationella juryn henne. Vinner hon den sista chansen till globen så vet jag inte vad jag gör. Seriöst, vad är det med det svenska folket? Vem röstar på henne? Är iallafall glad över att Alcazar gick direkt till globen. Den låten va ju ganska bra. Så nu ska jag försöka lugna ner mig över kvällens program och kolla på rosa pantern på 4.an. Haha.
Ha en bra kväll.
Puss

Shopping

Både sagt och gjort. I förmiddags drog jag till Skövde. Kom hem med en kräm från Clinique som ska tona ner röda kinder. Eftersom min kräm från Oriflame börjar lida mot sitt slut och den verkar inte finnas kvar i sortimentet så får jag helt enkelt testa en ny. Bättre än ingen alls! Blev även en mascara från Max Factor, den nya dom gör reklam på tv:n för. Och så fick jag med mig en verkligen färgglad t-shirt och 2 nagellack från Cubus. Blev också lite kläder från Gina Tricot och annat smått och gott. 

Precis när jag kommit hem så kom morbror på besök. Alltid trevligt. Han åkte precis så nu ska jag ta och röra på mig. Har suttit still och vart social allt för länge. Haha.
puss


090206

Hejsan.
Hade skrivit ett inlägg tidigare idag, men eftersom Melanie tyckte något va så himla kul med det inlägget så tog jag bort den. Haha, varför vet jag inte. Men nu blev det så. 
Dagen idag har hittils vart ganska bra. Känner nu att huvudvärken kommer krypande och jag som sagt att jag inte ska ta mer ipren eller något för de kan vara orsaken till att jag har ont i magen.  
Ikväll blir det till att ta det väldigt lungt och bara njuta av att det är sportlov och försöka att friskna till lite. Hoppas på att jag blir av med huvudvärken och allt annat dåligt. Vill ju helst inte vara sjuk eller något nu när det är lov.

Jag är faktiskt lite eller okej ganska mycket shopping sugen. Så det blir nog en sväng till stan i morgon :)


Torsdag

Vaknade upp med världens största hår, det stog åt alla håll verkligen. Haha. Gick nämligen och la mig med blött hår i går kväll. Så i med mitt älskade kokos skum och sen var det till att platta ner det så gott som möjligt. Men en stund senare sätte jag vågtången i håret. Gillar när det är lite liv i håret, är ganska trött på det platta.  
Hade nationella på morgonen. Tiden gick väldigt fort. Man fick gå efter nästan 2 timmar och jag lämnade in en uppsats på 4 ½ sida.
Väldigt skönt att det är fredag i morgon. Just därför jag gillar torsdagar. Men nu är det inte bara en helg att se fram emot utan en veckas lov. Ska bli oerhört skönt!
Insåg precis att jag missade semestersvenskar i går. Så nu ska jag ta och kika på programet på tv4.se. Tror nämligen att Johanna från Skövde är med i detta avsnittet.
 
Puss så länge! 


ny profilbild

Hej!
Idag har jag bara tagit det riktigt lungt. Mår illa och får ont i magen till och från fortfarande. Men imorgon blir det skolan vilket fall. Har ju nationella, igen. Men denna gången är det dags att skriva en uppsats i ungefär 3 timmar :( Men det är bara 2 dagar kvar sen är det sportlov, gud så härligt!  
Idag har jag skaffat mig en ny profilbild, och även gjort den lite större än den förra. Har mixtrat lite fram och tillbaka hela dagen idag känns det som. Har ju haft ganska mycket tid till det. Känner att jag inte hinner skriva mer nu.



Ha det bra!
puss


magont

God morgon! Skulle ju bloggat igår efter frisören. Men det blev inte så.. Mådde inte så jätte bra och jag var inte på så himla bra humör. Idag är jag hemma från skolan. Har ont i magen.. kan inte riktigt förstå varför för jag brukar inte ha ont i magen, men jag har mina aningar eftersom jag knappt har någon aptit. Men nog pratat om det. 
 
Ska under dagen se om jag orkar fixa till håret och lägga ut bilder på det. Vet inte riktigt vad jag tycker.. ganska ovan att va så blond. Tyckte nog att det blev för ljust på vissa ställen. Jag är väldigt petig när det gäller håret och jag verkar aldrig bli riktigt nöjd. :'( Men nu går det inte göra mycket mer på ett tag för håret måste vila, annars går det av.

måndag & huvudvärk

Jag är på så himla tråkigt humör, och det ska jag inte låta gå ut över bloggen. Så jag har nog inget jätte intressant att säga.. inte vad jag kan komma på just nu iallafall.
Men i morgonbitti är det nationellaprov som gäller, bara i 90 minuter så det är inte så farligt. Torsdag är värre.. ett par timmar. Vet inte exakt, men men. En dag i taget. Efter skolan i morgon är det frisööören som gäller. Kanske hinner slänga in ett inlägg efter skolan och innan jag drar till frissan. Men annars bloggar jag när jag kommer hem och även visar bilder på håret. Om det inte blir heelt förstört såklart.
Nu ska jag viila & försöka få bort huvudvärken. Vill ju helst inte ha huvudvärk när det är nationella.

puss


söndag kväll

Har precis duschat och ska snart äta en stoor macka med massa gott på och te. Det blev en timmas promenad idag, riktigt skönt. Dagen va ju självfallet bättre än igår. Men ändå vill jag nog glömma av denna helgen. Men nu är det ny månad. Redan februari, tiden går verkligen fort. 
Har ju självfallet inte hänt mycket idag, det är ju trotts allt söndag. Skickade in en vinterbild till radio skaraborg förut. Får hoppas att jag kommer med :) Kom ju med i SLA i sommras, med en sommar bild. Kan säga att jag blev faktiskt ganska förvånad när dom valt just denna bild (bilden nedanför) av alla jag skickade in. Haha!


Måndag i morgon, usch :(  Men snart är det tiisdag och då ska jag till frisören. Gud så härligt det ska bli.
Efter jag färgat håret och det lovar jag att det blir mycket mer bilder på mig och så. För just nu skäms jag nästan över håret. Men det blir snart ändring. Nu ska jag kila ut i köket och se om mackorna är klara.
Pussar

1 februari

Om en stund ska jag ut i friska luften och vara lite aktiv. Behövs verkligen nu, har suttit inne för mycket och behöver piggna till lite. Hoppas verkligen dagen blir bättre än igår.. ska vara med bästa vännen idag så det blir säkert en bra dag. Ska försöka få med mig kameran ut och ta lite bilder. Kommer nog vara ute i ganska många timmar så bloggar när jag kommer tillbaka in.
Ha en bra söndag!

RSS 2.0