Bättre lycka nästa gång :)

Nu har jag gjort iordning mig. Inte helt klar än men har iallafall fått på mig kläder och sminkat mig lite. Orkar inte göra mig iordning igentligen. Men mormor och morfar kommer hit sen så man behöver ju inte gå runt och se ut som ett lik.  

Posten kom för ungefär en timma sen. Gick ut direkt och kollade. Men tyvärr så va brevlådan tom :( De va som jag trodde. Risken att halsbandet skulle komma idag va inte så stor. Men då återstår att se vilken dag det dyker upp. 

 

090331

God morgon!

Blev till att stanna hemma idag också. Mår precis som igår. Så det är inte speciellt mycket bättre. Nu funderar jag mest på om det är magkatarr. Mycket möjligt :(

Idag ska jag försöka vara ute lite mer och inte bo i soffan som jag nästan gjorde igår. Så nu ska jag byta om och sedan traska ut lite.

Tänk om mitt halsband skulle trilla ner i brevlådan idag, det skulle förgylla hela min dag. Men 7-10 dagar va det ju. Och idag är det 7 så det kanske inte är så stor risk.

Aja, puss så länge! ♥

Betties Galleria

Just de. Jag beställde ju ett namnhalsband från Betties Galleria förr förra veckan. Och i tisdags förra veckan fick jag ett mejl där det stog att dom hade skickat halsbandet (samma dag) från USA till mig. Och det förkom ju redan innan jag beställde halsbandet att det skulle ta ett litet tag. Och det kan ni se nedan. 
- Tillverkningstid: ca 6-7 arbetsdagar

- Frakt till Sverige: ca 7-10 arbetsdagar = ca 12-18 arbetsdagar totalt
 
Såå förhoppningsvis kommer halsbandet någon gång i veckan. Imorgon har det ju gått 7 dagar från dom skickade det från USA. Så får väl se vilken dag det dyker ner i brevlådan.  


Måndag morgon

God morgon!
Idag är jag hemma från skolan och varför behöver jag väl inte berätta? Har varit vaken sen halv 7 då jag va tvungen att smsa och säga till en att jag inte kommer idag. Försökte somna om igen men det gick inte.. de va för alldeles för ljust. Så här sitter jag nu.

Kollade nyss på vädret. Denna veckan kan det nog bli riktigt skönt väder. Imorgon är det en stor sol där jag bor. Härligt. Solen är kvar även på onsdag. Och den håller allt i sig även till torsdag. Men då lite mer moln. Men temperaturen ligger väl runt 10-15 grader. Underbart ju. Fredag... molnen va borta och en stor sol va med på kartan igen och fortfarande 10-15 grader. Men till helgen kommer antagligen den kalla luften uppifrån krypa ner till oss igen. Om det blir snö vet jag inte, men det hoppas jag verkligen inte! Nu får de vara slut med allt snöande.


090329

Skrivlusten idag har väl varit vääldigt låg. Viljan fanns väl där men det blev aldrig av. Så nu ska jag ta mig i kragen och skriva lite.

Fortfarande ont i magen. Mamma ger mig någon sörja som ska vara bra för magen om man har smärtor m.m. Den är nog tusan segare än sirap. Så man måste blanda ut den med vatten. Och man ska tydligen äta det 3 - 5 gånger om dagen. Som TUR är smakar den ingenting. Men att få det i munnen är värre. Det känns ungefär som man skulle dricka vatten med massa sand i. Det är inte speciellt mysigt. Men jag ger det en chans. 

Ikväll blir det väl lite frukt eller något.. igen. Jag vill inte äta. Så är det bara. Har märkt att efter jag har ätit så får jag ännu ondare i magen än innan. Och sen så sitter det i ett par timmar :( 

Mamma som sitter här brevid mig sa att Caroline af Ugglas stövlar hon hade på sig när hon tävlade i melodifestivalen ligger ute på tradera. Så jag gick in och kollade.. mycket riktigt där va dom. Just nu är budet uppe i 5555:- och auktionen avslutas den 9 april. Undra va dom kommer säljas för..


Keeping Mum

Nu ska jag och mamma titta på filmen Keeping Mum som går på 4.an.

Brittisk dramakomedi från 2005. Walter Goodfellow är kyrkoherde i den sömniga byn Little Wallop. Han har fjärmat sig från sin familj till den grad att han inte märker vad som pågår i hemmet. Walters dotter, Holly, är nymfoman, hans son Petey mobbas i skolan och Walters fru Gloria har inlett en affär med sin golftränare. Men allt förändras när en ny hushållerska Grace Hawkins, anländer till familjen.

I rollerna: Rowan Atkinson, Kristin Scott Thomas, Maggie Smith, Tamsin Egerton, Toby Parkes, Patrick Swayze.


Hitta på en egen passande rubrik.

Nu har jag precis kommit ut ifrån duschen. Har tränat, 2 mil blev det idag. Duktig flicka :)?. Har ju känt mig lite för onyttig den senaste veckan. (förutom all frukt jag ätit då, som inte heller sker så ofta tyvärr) Så det känndes ännu bättre. Men jag försöker så gott jag kan att cykla en gång om dagen. Men det är inte alltid det går pg.a av skola och annat som går före.

Även om det är lördagkväll så tänker jag äta frukt ikväll igen, men denna gången med mango. MUMMA! Tror jag ska börja leva på frukt. Ne skämt o sido!

Idag har det väl inte hänt så jätte mycket. Åkte runt överallt i Skövde. Sista stoppet va på mammas jobb (Vägkrogen i Skultorp, Ingen jävla vägkrog som det låter som utan en riktigt restaurang!) där vi käkade sen drog vi hem. Fast hade knappt någon aptit eftersom jag har haft jätte ont i magen sen i morses. Det är alltid något, så himla trött på det! Men annars rekomenderar jag verkligen deras hemlagade mat :) 

090328

Nu har jag fixat i ordning mig. Och snart drar jag och pappa iväg.. någonstans. Skövde kanske. Har ingen aning om vad vi ska göra eller när jag kommer hem. Men finns på mobilen.

kram♥ 

Vinnaren av Let's Dance 2009

Yesyesyes YES! Magnus vann! Det trodde jag aldrig. Ett tag var jag nästan säker på att dom skulle säga Laila och Tobias. Fast så klart hoppades jag på att dom inte skulle göra det. Och det gjorde dom inte :)
Jag röstade massa gånger, på båda två faktiskt. Men jag tror Magnus fick några mer röster än Laila från mig.

Laila är en sjukt duktig dansare, hon dansar som hon aldrig hade gjort något annat. Hon är också en mycket värdig vinnare. Men Magnus.. komma till finalen och kamma hem den med en sådan kropp. Det är obeskrivligt bra. Och lilla Annika som har kommit till finalen två gånger i rad men bara kommit på andra plats fick äntligen vinna.

Åh.. jag är så glad över att dom vann! Tänka sig att världens starkaste man vann Let's Dance 2009.





Bild lånad från tv4.se

090327

Hahah, Icas nya reklam. Isbergssajjad. Så klockrent :P 

Om ca tio minuter är det final i Let's Dance. Jag har inte en susning om vem jag vill ska vinna. Båda är skit duktiga. Får se vem som tar hem segern ikväll. Jag är bombsäker på båda paren kommer bjuda på gryymma danser ikväll. Så det ska både bli spännande och kul att se.  

Ha det så bra denna fredag kväll. 
Kram
 

Frukt

Har precis gjort en sån där god tallrik med honungs melon, banan och vindruvor. (hittade faktiskt en klase bananer igår kväll, desto mer frukt desto godare) Kände att jag började bli lite hungrig. Inte så konstigt eftersom jag är van vid att äta vid 11 - 12 i skolan varje dag. Så nu ska jag ta och mysa ner i soffan, slå på en film och njuta av frukten och drömma om våren. 

puss så länge ♥ 


Uppfräschning

Nu är den mörka dystra gråa färgen borta. Stog faktiskt inte ut och ha det så mörkt. Jag hittade en annan fin färg och ersätta den gråa med. Bara tog första bästa färg, för jag kan verkligen inte bestämma mig annars. Men liten uppfräschning blev det ju.
Tog även bort texten " just open your eyes and see that life is beutiful ". Så nu är det liite tomt där. Har inte kommit på något nytt och skriva där än så det får vänta lite. Kom gärna med förslag vad som kan stå under texten Josefine!

God morgon!

Säger bara fy fan för detta sjukt tråkiga väder. Ena dagen skiner solen för fullt. Och andra så snöar det som tusan. Snön yr runt utomhus, verkligen riktigt bus väder :(

Idag är jag hemma från skolan. Huvudvärken sitter fortfarande i. Så idag ska jag bara ta det lungt.
Åh.. orkar inte komma på något vettigt.


090326

Lång skoldag idag. Trodde inte jag skulle orka med hela dagen.. har fortfarande ont i huvudet. Men det gick bra. Kom hem vid 4. Mormor va även här på besök då så har varit social med henne fram tills nu ungefär.

Mitt huvud vill inte riktigt samarbeta med mig idag. Så orkar inte skriva så mycket.

Ikväll är det sveriges värsta bilförare som står på schemat. Tyvärr får jag väl sitta och titta på det själv. Men så är det ibland.
Har kännt mig väldigt väldigt onyttig dom senaste dagarna så nu får det bli frukt ikväll. Ska fixa lite honungs melon och vindruvor och sitta och tugga på.

puss ♥


Våffeldagen

Varit en lugn dag hittills. Har haft lite ont i huvudet (ovanligt? -nej). Allmän trist dag faktiskt. Så jag har inget skoj att berätta. Det enda som hänt idag är väl att jag och pappa ställde oss och gjorde egna köttbullar förut. Eller han sa väl mest vad jag skulle göra. Men får ju ställa upp för lilla pappa ibland. Lite skoj faktiskt eftersom det inte alls sker så ofta att vi gör saker tillsammans i köket.

Precis efter maten ringde storebror och tjöta lite. Och en kvart senare så va han här. Så dom senaste timmarna har han hållt på med min dator. Och nu är han på och pillar på den andra.

Ska försöka tjata mig till att han ska hjälpa mig och fixa en lite vårig design till bloggen. Känns som den är lite trist. Väldigt grå och dyster. Annars kan det ju kanske bero på att jag vill göra om den hela tiden. Men nu skyller jag på att jag vill ha en som är ljus och fin. 

Idag är det ju våffeldagen, och vad äter man då? Jo våfflor. Fast vi här hemma har inte gjort våfflor på många många år. Men iår.. då ska vi allt fixa till några. Jag och pappa köpte även vaniljglass och ha till. Blir säkert jätte gott.

090325

Jag hann tyvärr inte med att blogga igår. Kom hem från stan ungefär vid sex. Och sen på kvällen så stog tre tv program på schemat. Hade lite svårt att hålla ögonen öppna i slutet av det sista programet. Men efter så somnade jag som en stock. Skönt att få sova ut. 
 
Jag hade ju hoppats på att hitta massa saker på stan som jag tyvärr inte fann i söndags. Vilket jag faktiskt gjorde :) 
Bilden är riktigt kass och man ser inte så mycket men.


Två marwin linnen, svart & vit. Jc.
En korallfärgad sjal. MQ
Ett par svarta jeans leggings. Också från MQ.
Örhängen: Svarta - Gina Tricot. Silvriga - Lindex
Och även ett par vita tygskor. (inte med på bilden)






 

Från skolan

Tjenixen.

Andra gången jag har tillgång till datorn i skolan. Har försökt förut men vi sitter inte så jätte mycket vid datorn längre. Men nu har vi no och jag och min stumpa<3 sitter och kollar efter någon jädra EAN kod till någon ost. Fast såklart sitter vi och gör annat medans vi inte har någon lärare här :)

Och självklart är fantasin nere på noll... nu när jag verkligen VILL skriva något. Men kanske hinner blogga lite när jag kommer hem. Beror på, för som jag sa i söndags så ska jag till stan idag. Hoppas verkligen jag hittar något idag istället.

Ha det bra nu sötnosar!


alvedon, en kopp te & ett par sockar

Bästa rubriken hittills. Eller inte. Men jag kan förklara. Just de som står där uppe vill jag ha...
Alvedon - Huvudvärk, måste jag säga mer?
En kopp te - Sugen på något varmt att dricka och måste försöka piggna till lite.
Ett par sockar - Jag fryser om fööötterna. Vet inte varför jag går utan sockar med orkade antagligen inte hämta ett par nya förut. 

Efter jag hämtat detta ska jag ta och läsa ett par bloggar och sen hålla på med min lägenhet lite.
kraaam 


090323

Kom hem från skolan för en stund sen. Sitter nu och väntar på maten. Börjar bli väldigt hungrig. Har inte käkat sen i morses då vi lagade fläskfile med klyftpotatis.
Har ont i huvudet också, så efter maten ska jag nog ta och sova en stund sen får jag se vad som händer. Blir en lugn dag för jag är lite hängig och jag orkar inte gå mer. Foten är ju nästan utmattad. 

Kanske inte nämnde det igår. Men efter vi hade kommit hem från stan så kännde jag att jag hade fått lite smått ont under foten. Har ingen aning om vad jag gjort eller vad det är eller något. Men tänkte att det skulle väl gå över under natten. Men nu gör det riktigt ont. Så idag har jag gått runt och haltat, vilket gör att jag får väldigt ont i tårna. Vilka problem jag har! :P

 


Söndag :(

Söööndag idag. Jag hatar söndagar. Bara tanken att det är skola i morgon får mig att hata just denna dagen :(

Tyvärr så sken inte solen idag. Men den kommer nog tillbaka någon dag.
Jag och mamma gav oss iväg en sväng till stan. Fick inte med mig lika mycket hem som jag hade hoppats på. Men lite saker som nagellack, smink och en lång ärmad tröja. Men på tisdag ska jag in till skövde igen, till commerce denna gången och se om jag hittar det mest nödvändigaste. Som jag inte hittade något av idag. Som skor & byxor och sånt. Hoppas på bättre tur då.  

Sen har jag bara varit hemma och tagit det lungt. Men nu ska snart slå på filmen Rallybrudar. Tror faktiskt mamma och pappa ska kolla med mig. Väldigt ovanligt att vi tittar på film tillsammans så det ska bli mys. (känner jag min pappa rätt så tror jag han kollar på filmen ENDAST för att det är gamla bilar med, haha).

Nu hinner jag inte med att sitta här mer.
Puss!


Soooooool :)

Sol sol sol sol. Pappa sa att det skulle bli runt 10 grader idag. Trodde inte riktigt på det men jag hoppades såklart att det skulle bli så. Men ett tag i morses så gav jag nästan upp hoppet. Det var bara tråkigt och molnligt ute. Men nu så.. nu är det blått på hilmen och solen den skiner för fullt. Ganska varmt är det också. Nu är det 14.2 i solväggen. Skööönt!
Tror jag ska ta med mig datorn ut sen oh sitta njuta riktigt ordentligt. 

Tog nyss massa kort på katterna. Vi hade det så himla mysigt ute på gräsmattan. Först sprang vi runt och busade. Och sen låg vi och bara myste och hade oss. Åh, små varelser, jag älskar dom! ;* 

Nu ska jag käka, sen går jag nog ut igen. Och sen vid 4 är det kalas för mina kusiner. Så jag lägger in bilder och sånt från dagen ikväll.

Puss!

Magnus & Laila till final

Jag orkade inte gör en recension av Let's Dance deltagarna igår. Så jag sammanfattar lite nu. 
Tyvärr så åkte Morgan ut igår. Alla är så himla duktiga. Så jag har ingen favorit direkt. Och jag tror Morgan redan har visat hur himla duktig han är. Så han kan nog inte bli bättre. Men Magnus där emot, han kan nog utvecklas lite till. Jag är mest imponerad på hur han med sin 2 meter långa kropp på 150 kg ens har kommit till final. Men hans motståndare är fan inte dålig hon heller. Guud vad gryyyymm hon är! Jag älskar alla 3. Men nu är det Magnus och Laila på fredag nästa vecka och jag har inte en susning om vem jag vill ska vinna.. än iallafall.


Friday I'm in love

Idag är det fredag. Har sagt det förut och kommer säga det igen. Gud vad dagarna går snabbt!. Man hinner ju knappt reagera innan dagarna flygit iväg. Nästan äckligt vad fort det går. 
Lite kass uppdatering det sista men jag har saker att skylla på. Igår var jag i skolan till 4 och sen åkte jag vidare på massage och var de dags att sova. Ne kanske inte riktigt, men nästan iallafall. Jag hade verkligen inte tid för datorn så mycket.

Men nu hade jag iallafall tänk skriva något. Har ju suttit här i ett par timmar och jobbat med en ganska stor uppgift vi fått i hemkunskapen. Vid namn "Bostaden", som vissa kanske känner igen? Man ska nämligen inreda och möblera sin egna lägenhet. Trodde det skulle bli jobbigt och tråkigt. Men jag ger de en chans. Det kan bli kul ju ändå, trotts det är en ganska stor grej. Jag gillar ju att inreda och hålla på så, så jag ska allt göra en fiin lägenhet :)
Man fick ju en lägenhet i skolan på ett papper, men jag har faktiskt hittat en annan på nätet som är lite mer min smak. Har även gjort om den lite, typ förstorat rum och flyttat omkring lite saker och så. Men det är ju inte förbjudet vad jag har hört så :P 


Ikväll är det Let's Dance. Ynka 3 par kvar så jag tror jag kanske gör en recension av paren. Men bara kanske! Får se hur jag gör ikväll.


Nu ska jag fortsätta titta runt på ikeas hemsida och se om jag hittar något till min lägenhet som faller mig i smaken.

Hörs sen!


god natt

Nu har jag precis krypit ner under täcket i sängen, i ordning för att sova egentligen. Men jag ska ta och titta på förra avsnittet av Sveriges värsta bilförare. Missade tyvärr det förra veckan och så kom jag på förut att ett nytt avsnitt sänds i morgon kväll och då försvinner förra veckans avsnitt från internet och då missar jag de.

Och jag hinner tyvärr inte kolla på förra avsnittet i morgon för jag är i skolan till 4 och sen åker jag vidare till mammas jobb och sen ska jag och mamma iväg på massage. Så när jag kommer hem.. det vet ingen. Så jag försökte tänka lite smart. Haha.
Kanske dags att sätta på programet snart så jag får sova någon gång.
pussis! <3

namn halsband

Har inte så mycket att säga om dagen faktiskt. En helt vanlig skoldag med mycket skratt. Men det har väl helt enkelt inte hänt något speciellt idag.
Men vädret har ju även idag varit strålande. Åh, tänk om det skulle kunna fortsätta såhär.

Det enda "speciella" som hänt idag är tidigare på dagen bestämde jag mig för att klicka hem ett namn halsband från bettiesgalleria.se Har alltid tyckt dom är snygga. Och funderat ett tag på om jag ska köpa ett eller inte. Men nu gjorde jag det.
Det är många som har såna här halsband. Man kan se dom på t e.x Kenza, Kelly och säkert många andra bloggare. Även Carrie Bradshaw i sex and the city har ju ett sånt, Paris Hilton och nog andra kändisar. Jag förstår dom, halsbanden är snygga och även personliga eftersom man får sitt egna namn :)  

Det finns i olika stilar och man kan välja mellan ett guldigt (guldpläterat) och äkta silver. Finns halsband, armband, örhängen & ringar att välja imellan med sina egna initialer eller namn eller vad man nu vill skriva.

Jag valde ett silvrigt halsband i stilen Rebecca. Så får väl hoppas att jag blir nöjd men det tror jag garanterat!  


Hello sunshine :)

just precis, solen skiner för fullt och det är så underbart ute. Tyvärr har jag ju vart i skolan till 13.40 så har inte riktigt kunna njuta av solen än. Så jag förstår inte riktigt varför jag då sitter här inne och glor. Men ska nog ta och kila ut efter maten. Nog? jag SKA ut. Den som inte är ute i detta sköna väder och när solen väl är framme har ju inte alla flingor i paketet.

Man blir så.. himla pigg och glad när det är såhär ute. Kanske inte så konstigt när vintern typ är årets mörkaste och tråkigaste årstid och man bara vill gå i ide. Så solen får mer än gärna stanna kvar. 



Kunde tyvärr inte blogga igår. Eller rättare sagt, jag hann inte. Först var det skola sen efter så var jag med en killkompis hela eftermiddagen. Sen hade jag massa annat att fixa som går före datorn. Somnade rätt tidigt och det var riktigt välbehövligt. Var riktigt trött så behövde verkligen få sova ordentligt vilket jag gjorde. Även när jag klev upp och gick till skolan var jag fortfarande trött. 

Just de.. igår fick vi våra klasströjor/byxor som vi beställt. Äntligen må jag säga!
Slänger in en bild så slipper jag förklara massa.


Fram sidan på tröjan: Bilden ovanför till vänster. - Jag håller med, vi är nog tusan skolans små djävlar. 
Bak sidan: Tyckte inte det var någon idé att fota det. Men det är iallafall en gravsten som det står "rest in peace" och som alla i klassen har skrivit sitt namn på.

Byxorna: Bilden ovanför till höger. - Mitt namn som går längs med låret. Men bara att jag roterade bilden lite.


Nu tänker inte jag sitta här mer.
Ha det bra! ♥


090315

Idag har jag faktiskt lyckas fått in tre stycken inlägg. Så detta blir det fjärde och sista för dagen. *stolt*.
Har knappt haft någon tid till datorn nu på kvällen. Har gjort massa som va tvunget att göra.
Efter duschen förut så målade jag naglarna. Brukar inte gå runt med slitet nagellack men nu har det blivit så. Så jag tog bort mitt knall rosa och la på ett blå/grönt av något slag. Jätte svårt att förklara färgen men skit snyggt är det iallafall, speciellt om man har långa naglar :)
Har även vågat håret, har saknat det ett tag nu. Men har aldrig tid för att hålla på på morgonen längre. Men nu tog jag tag i det och fixade på kvällen innan istället. Inte lika snyggt resultat men det blir nog bra ändå. 

Oj, såg precis va klockan va. Så nu ska jag springa upp och kolla på beck hela kvällen. 
God natt

bloggfix

Just de.. höll på med bloggen i fredags. Det va så mycket små saker jag störde mig på. Så ja tog bort allt och började om. Men mycket blev som de va innan. Håller på och ändra små saker då och då. Slängde även ihop en ny header. Men tycker den blev lite mörk, dyster, tråkig.. ful helt enkelt. Även bilden på mig va inte den bästa, men det var den enda jag hade som va nyast. Men nu har jag fixat ännu nyare bilder. Och med myyycket bättre skärpa eftersom det är med min systemkamera (lovelovelovelove :*och den andra va ju tagen med mobilen. Men tror jag ska göra sätta mig ikväll och göra om headern.


rottweiler

Det blev en promenad upp på berget förut. Riktigt skönt faktiskt. Tog ju lite tid eftersom katterna va med. (ja, våra katter brukar vara med på promenader till skogen).
Kom nyss hem från lilla varnhem. När vi klev in hos min ena farbror blev jag riktigt förvånad. Inte var jag beredd på att en stor rottweiler skulle komma fram och hälsa. Nog för att jag älskar dom flesta djur. Men just rottweiler och vissa andra hundar gillar jag inte. Men det var ju bara att bita i det sura äpplet och gå in. Först ville jag inte att hunden skulle komma fram. Men självklart gjorde han de. Sen satt han så nära mig som han bara kunde och slutade jag klappa honom la han huvudet i knät och gosade runt och ville att jag skulle klappa honom igen. Svårt att förklara så misstolka inte. Haha. Men  man kunde ju inte annat än smälta som smör i solsken. Ne men det gick väldigt bra trotts allt.

Nu ska jag kila ut och käka lite sen får vi se vad jag hittar på. Borde verkligen plugga. Så får väl kanske ta tag i det.
puss så länge!

söndag morgon

God morgon


Idag är jag uppe med tuppen eller nästan iallafall. Även om jag gick och la mig rätt så sent igår kväll. Men vaknade vid sju och hade så sjukt ont i huvudet så kunde bara inte somna om. Så här sitter jag nu i hopp om att skiten ska försvinna.


Idag är det ju söndag. Dagarna bara springer förbi ju. Enligt vädret skulle det vara sol idag. Om jag inte minns fel. Men än så länge har jag inte sett någon. Men hoppas verkligen att den kikar fram sen och stannar hela dagen. Man blir ju så himla glad och pigg när solen är framme. Och det behöver jag.

Får se vad dagen har och erbjuda. Tror jag och pappa ska åka ner en sväng och hälsa på två av mina farbröder. Länge sen nu ju. Dom bor ju grannar så lika bra att ta båda när man ändå är där. Vad som händer mer får jag se helt enkelt. 
 
 


Melodifestivalen

Malena ErnMan vann melodifestivalen. Grattis!

Ta nu detta med en nypa salt. Detta är mitt tycke.
Men det är fan skandal.. hur kan svenska folket ens rösta på henne? Hon sjunger OPERA och kanske är väldigt bra på det, hon har ju en grym röst. Men att en operasångerska vinner melodifestivalen? Nejnej. Hon skulle inte ens varit med och deltagit.

Nog för att jag inte hade någon riktig favorit. Men att det kunde vända så i röstningen när svenska folkets röster räknades med är ju sjukt. Malena låg en bit ner först men sen kom hon högst upp. Visst. Mamma sa att det kommer vända totalt sen, vilket det verkligen gjorde. Var lite rädd där ett tag att Caroline af Ugglas skulle vinna. Men nu spelar det tusan ingen roll.
Får väl hoppas på att Malena kommer långt i eurovision sen.. åhh blir bara irriterad. Kommer inte titta på melodifestivalen nästa år, det tar ju bara på energin.


090314

Har inte skrivit på två dagar nu. Som jag sa i förra inlägget. Kommer antagligen bli väldigt dålig uppdatering lite framöver, vilket det blivit nu. Men ska försöka ändra på det så gott jag kan. Har en kännsla av att detta inlägget kommer ta låång tid att skriva. Eftersom någon ssppaaammmaaarr mig på msn. Hinner knappt skriva ett ord här utan att hon hinner skicka något igen. Men det får väl ta den tid det tar. Vi har ju faktiskt ganska skoj ju, men börjar bli lite fjortis varning snart.  

Har nu fått gjort ett prov av alla jag ligger efter med. Ett av dom största tror jag. Skönt att blivit av med det. Det känns faktiskt som det gick ganska bra trotts jag hade två dagar på mig att plugga.
Hade även nationella prov i engelska i går. Fredagen den 13.onde och allt. Först var det läsförståelse och sen hörförståelse. Och det var inte det lättaste provet må jag säga. Fy fan rent ut sagt. Jag är glad om jag klarar det. Hoppas verkligen de för engelska är inte min starkaste sida.

Nu ska jag gå och hjälpa mamma med maten inför kvällen. Får se vad det blir för något. Ska nog även titta lite på melodifestivalen. Har inte tyckt det varit någon höjadre hittills, men nu när det är final måste jag titta på vem som vinner. Har ingen favorit direkt, men har ett par stycken som bara inte får vinna. Haha. 

Ha en fin lördagkväll nu.
puss♥


God kväll

Usch, dålig uppdatering. Men det kommer nog bli så framöver. Har ju som sagt väldigt mycket prov som jag missat nu när jag varit sjuk, och mer kommer det. Så ska försöka lägga ner den mesta tiden på skolan nu.  

Kom hem runt 4 idag. Slutade skolan vid 2 egentligen. Men hade utvecklingssamtal precis efter, vilket tog nästan en timma. När jag kom hem så var det bara att sätta igång med att studa igen.. men nu sitter nog faktiskt det mesta. Men tyvärr bara till ett prov. Igår fick jag reda på att jag ska göra provet i morgon. Så det blev lite kort varsel.
 
Men nu känner jag mig iallafall gaanska säker på provet. Men tyvärr kommer det fler, så det är bara att gräva ner mig själv i andra böcker och papper och studa vidare.

Får skylla mig själv, men det löser sig. Försöker ta det lungt så jag inte stressar upp mig själv i onödan och tar ett efter ett. Så snart är jag kvitt alla.


Nu ska jag mysa ner i soffan med tända ljus och kika på det okända.

pusssss


hej igen...

..hemma från skolan nu, eller har varit en stund. Hinner inte skriva mer än detta. Och kommer ändå inte på något. Ovärt inlägg? Haha, lite. Ne men ska gå och begrava mig själv under massa böcker snart. Tänkte börja i tid så jag inte måste plugga ikväll då jag är som tröttast. Hoppas på att jag hinner sitta här senare.
kram!   


skola

Sitter här i skolan och har no-lektion. Tror faktiskt detta är första gången jag bloggar från skolan. Har aldrig haft tillfälle förut. Har håltimma efter detta och sen en kort lektion till och sen slutar jag. Väldigt skönt att sluta tidigt. Men måste plugga massa vilket fall. Har ett ganska stort prov på torsdag i hemkunskap och måste verkligen läsa på. Så idag blir det nog inte så mycket bloggande :(

Min käraste vän brevid mig gick in på min blogg och kollade precis. Och till min lilla förvåning så ser bloggen helt knäpp ut. Blir galen. Ser den bara normal ut på min dator eller?

Aja. Ska fortsätta arbeta dom sista minutrarna.
Ha en bra dag!
puss

familjen annorlunda

Kom nyss ut från duschen och sitter och myser framför spisen i köket. Vaaarmt och skönt. Det har varit väldigt dålig uppdatering idag. Kom hem från skolan vid 4. Maten stog näst in till på bordet när jag klev innanför dörren. Efter maten satte jag mig och kopplade av en liten stund, själv klart med datorn iknät :P Sen drog jag över till M och lekte med hennes lilla energibomb. iihh, söt liten hund de ;* Sen gick vi på en liten promenix, eller det blev 3 kilometer.

Men eftersom jag inte är helt frisk än och hostmedicinen gör mig ganska trött så drar jag faktiskt gränsen där. För mer fysiskt arbete eller vad man ska säga klarar jag inte än. Men 3km är bättre än ingenting och det va lite skönt faktiskt. Har ju inte rört allt för mycket på mig nu när jag varit sjuk, vilket jag saaaknar. Men så fort jag är fullt frisk ska jag allt komma igång igen.  

Alldeles strax börjar programet familjen annorlunda som jag ska ta och kika på. Jag är imponerad av föräldrarnas vilja och ork med så många barn. Nästan helt otroligt ju. Det är ju inte ett barn i taget, utan ganska många samtidigt. Det är nog inte allt för många mammor/pappor som skulle klara av för många ungar på en och samma gång. Så jag beundrar dom som klarar av det väldigt mycket vill jag säga!



hemska förkylning

Nu har jag varit sjuk sen i fredags FÖRRA veckan. Snart orkar jag inte mer och nu menar jag verkligen allvar. Brukar inte vara sjuk mer än ett par dagar, när jag väl blir förkyld. Men som iallafall som en stock i natt, kanske tack vare att jag tog lite hostmedicin på kvällen som innehåller massa morfin. Riktigt skönt att sova ordentligt iallafall. Men värre att vakna upp.. täppt i näsan, skit ont i halsen och fortfarande jobbig hosta. Underbart, eller inte. Har blivit ännu sjukare. Jag som va på bättringsvägen. 

Idag är det söndag, ska bara slappa och försöka krya på mig. Vilket jag har gjort hittils och kommer fortsätta med hela dagen. Och eventuellt pyssla om mig själv lite ikväll. 
Nu tog Så ska det låta slut som jag har suttit och små tittat lite. Ska nog ta och sätta på en film och mysa ner i soffan här.

puss 

Nicole Richie

Letade efter ett liknande armband som Nicole Richie har på bilden nedan på stan. Skit snyggt ju. Men hittade inget så ska nog klicka hem ett från nätet istället. Helst av allt vill jag ha ett som man stänger som ett skärp. Har hittat ett, eller flera kanske. Men jag vill ha med en silvrig kedja. Eftersom jag är mer en silver tjej än guld. Har letat som en galning på 100 tals sidor på nätet men inte hittat det just det jag är ute efter, så jag får helt enkelt ge mig. Men har hittat ett annat på kyssjohanna.se , fast det stänger man inte som ett skärp, tyvärr. Spelar väl ingen större roll egentligen. Svart med silvrig kedja ska det iallafall va! Och det har jag ju hittat ett, så det får nog bli det. :)


bilder tagna från google & kyssjohanna

shopping & let's dance

Kom nyss hem från stan. Planerade härromdagen att åka dit och kolla lite. Hade bestämmt att åka till stan i tisdags egentligen, men då var jag ju sjuk. Så det fick bli idag istället. Hittade mer än vad jag trodde jag skulle göra. Kom hem med ett par nya stövlar. Har letat efter ett par lääänge nu. Petig som jag är, haha. Men nu hittade jag ett par. 
Hittade även en snygg, lång skjorta & ett par leggings på Gina. Fick med mig andra små saker också som foundation, örhängen, bh och sånt. Lite skoj när man väl hittar saker.


Let's Dance igår. Både jag och antagligen många andra blev förvånade när Elisabeth fick dansa vidare men inte Niklas. Fel fel fel person åkte ut. Trodde och hoppades att Elisabeth skulle åka. Av alla gånger hon dansat va denna gången bäst. Jätte fina va dom. Men hon klarar inte av att dansa så pass bra som det krävs nu efter såhär många veckor.
Niklas skulle fått vara kvar, han är mycket bättre och ligger mer jämt med dom andra. Men nu är de som de är. Hoppas verkligen hon åker ut nästa vecka. 

nu ska jag gå ut en sväng innan det blir mörkt
puss&kram!

 

090306

Har varit i skolan idag, och efteråt har jag bara tagit det lungt. Mesta dels sovit. Var sjukt trött efter skolan. Har ju hostat heela tiden och det tar verkligen på krafterna. Sätte även i halsen i skolan och fick knappt någon luft, riktigt läskigt va det faktiskt (melanie va räddaren i nöden, tack hjärtat<3) Kan ju tacka våran lärare som skrämde skiten ur oss och tack vare det sätte jag i halsen. Haha, hade även skit kul på den lektionen för jag va dö trött och skratta åt allt.

Sitter och kollar på Let's Dance som vanligt. Så här kommer jag sitta och hosta ihjäl mig. Tar snart och äter lite hostmedicin för nu orkar jag inte med detta mer. Kommer kanske försöka somna direkt efter utröstningen, för antagligen kommer jag nog ligga och hosta hela tiden och även sova sjukt dåligt som i natt.

Hoppas alla andra får en bättre fredag än mig.
 puss


090305

Eftersom jag planerat att gå till skolan i morgon så har jag lite att göra innan klockan 8 då jag ska sätta mig oh titta på sveriges värsta bilförare. "Skaras stolthet" (dom kallar honom så i programet), man måste ju bara se hur det går för honom och alla andra såklart.
Men innan det måste jag duscha, lägga på ett till lager av mitt knallrosa nagellack, hämta fram en silvrig väska jag hittade i garderoben i förrgår. Packa ner massa viktiga saker i den, fixa fram morgondagens outfit. Listan kan bli längre. Måste göra iordning massa så jag slipper stå där som ett frågetecken och stressa i morgonbitti och missa hälften som ska med.
Ha en bra.. hm, vilken dag är det? Just det, torsdag. Dagarna bara går och går, minns ju inte vad det är för dag längre.  
Ha en bra torsdag kväll.
puusss♥

/ J

090305

Hej.
Här kommer ytterligare ett sjukt inlägg. Inte bokstavligt talat men det är ju skrivet av en sjukling (; Läget är fortfarande som igår. Mår nog varken sämre eller bättre. Hade ju hoppats på en förbättring såklart, men jag blir nog fullt frisk snart, (hoppas jag). Min största förvåning var att jag sov hela natten. Vaknade inte en enda gång. Och jag som trodde jag skulle få vara vaken hela natten pg.a av att jag fick sånn hosta i går. Men inte då. Första natten på ett par dagar jag sovit skönt och inte vaknat en miljon gånger.

Nu har jag vart hemma nästan hela veckan från skolan. Hade ju studiedag i måndags, men hade vilket fall vart hemma. Men ska ta och gå imorgon. Oavsett hur jag mår. Så länge jag inte går och får feber eller nått. Men har bara 4 lektioner och slutar runt halv 2 ungefär, så det ska jag väl överleva. Men mår jag som jag mår nu känner jag på mig att jag kommer va dunder trött efter skolan.  
Även om jag bara ska till skolan så ska det för en gångs skull bli skönt att få göra sig i ordning och överhuvudtaget GÖRA NÅGOT på ett par timmar.  

Jag har så sjukt tråkigt här hemma så jag håller faktiskt på att baka en kladdkaka, eller ah den står i ungen just nu. Vet att det är onyttit och jag vill helst inte äta. Men nu får det tusan bli ett undantag, skyller på att jag måste få unna mig nåågot gott medans man är sjuk ;P Men när jag är frisk igen ska jag ta tag träningen igen, saknar det ganska mycket nu. Har suttit still alldeles för länge.

Nu måste jag kila och kolla till kladdkakan så den inte blir svart. ♥


sommar & jordgubbar

Sitter och kollar på leilas mat eller vad nu programet heter. Noll koll. Haha. Man får enorma sommar kännslor när man ser henne stå och laga mat i trädgården. Helt grönt runt henne och fåglarna kvittar. Det är verkligen SOMMAR det. Fy vad det skulle sitta fint nu. Även dom dära saftiga jordgubbarna som hon höll på med förut skulle inte häller vara fel.

På tal om jordgubbar, här är en bild på ett par jordgubbar som jag tog kort på i sommras. Minns jag inte fel så tog jag bilden första dagen jag fick min systemkamera.


det där med rubriker kan va svårt (;

Sa till mig själv i gårkväll. Om jag skulle vara hemma i dag med skulle jag banne mig ta tag i pluggningen. Annars kunde jag lika gärna gå till skolan. Ganska bra att jag valde att vara hemma. Vaknade nämligen upp och kunde knappt få fram ett ord. Har under natten blivit hes, underbart. Ont i halsen, hes & hosta. Ingen roligt kombination. Känns nästan som jag har taggtråd i halsen :(

Har precis räddat mig själv för en stund från en hel hög med böcker. Har inte haft krafter nog för att plugga dom senaste dagarna även om det skulle vart bra om hade gjort det. Men nu har jag kommit igång. Mesta dels är väl att läsa på till prov. Allt mellan geografi, biologi & matte. Lite jobbigt när allt kommer på en gång, får väl kanske skylla mig själv lite. That's life, that's me ♥


090303

Fick till att stanna hemma idag, bestämmde mig redan igår. Skulle inte orka något vilket fall. Men nu känns det som det kommer bli 100 prov i veckan när jag kommer tillbaka. Har redan räknat ut att det är 5 st som väntar på mig. Mer kommer säkert :/
När jag vaknade sken solen rätt in i rummet. Härligt. Men när jag väl klev upp så försvann den. Får väl hoppas att den kommer tillbaka.  

Är inne på femte dagen sjuk idag.. börjar bli ganska tråkigt vid det här laget. Orkar inte riktigt sitta still längre.
Skriver mer sen! ♥
 


vasaloppet

Igår var det ju vasaloppet för den som lyckats missa det. Satt ju inte direkt spikad framför tv.n men satt allt och små tittade i bland. Mamma sa på morgonen att min syssling skulle vara med och åka. Jag tog nästan förgivet att han åkte bland dom "sämre"  som bara är med för att åka och inte tävla bland eliten. 
Men när jag slog upp tidningen i morses fick jag en lindrig chock. Haha, ne men han dök bara upp på en sida. Läste mig till att han kom på 17.onde plats. 17.onde plats av flera 1000 åkare. (har inte den blekaste aning om hur många som är med men, gissa bara). Blev allt lite förvånad. Inte trodde jag han va så duktig. Vilket fall, bra gjort. Det är bra jobbat av alla som deltog. 9 mil är väldigt långt och antagligen sjukt jobbigt.


090301

Sitter nu vid den gamla datorn för att min kära laptop är avstängt och ligger på nedervånigen för tillfället. Och så sitter jag och kollar på beck på mitt rum och kunde inte låta bli att sätta mig här nu när det är nyheter på tv.n. Insåg även att min blogg ser ju ut som andra världskriget på denna datorn. Antar att det är webbläsarens fel? Har firefox på denna datorn, varför vet jag inte. Personligen gillar jag inte firefox, men eftersom jag inte sitter här så ofta längre så det berör inte mig på det sättet. Annars hade jag bytt med en gång. Men vilket fall, blev väldigt förvånad när jag såg hur bloggen såg ut. Hemskt nästan. På min dator ser den ut som jag vill. Så hoppas den inte ser ut som kriget för er. 
Nu börjar beck igen. Så nu ska jag mysa ner i sängen igen och sedan sooova. Eller försöka iallafall. Hoppas jag får mer sömn denna natten.

godnatt

1 mars

Snart.. snart är våren här. Tänk vad tiden går fort. Det är redan första mars idag. Åh, jag längtar tills våren kommer.

Har sovit så himla dåligt inatt så det finns inte. Vid 3 inatt så var jag nästan på väg att kliva upp och hämta datorn för jag orkade verkligen inte försöka somna om mer. Har ju vaknat var 10.onde minut i flera timmar, just pg.a halsen. Jag hatar att vara sjuk. Som tur är så har jag studiedag i morgon. Då har jag ju iallafall en dag till att piggna till på utan att missa massa i skolan.

Vill inte sitta här och mögla hela dagen igen, men det blir väl så ändå de klart. Tror inte jag orkar anstränga mig allt för mycket. Får se vad som händer helt enkelt. Ska nog ta och göra mig iordning lite iallafall. Sitter ju fortfarande i morgonrocken och myser. Ganska slappt faktiskt men tänk om vi får besök, då är det inte skoj längre. Haha.

pussss


RSS 2.0