HISSAR / DISSAR


Isadoras nagellack - Håller länge & torkar snabbt. Det stämmer verkligen. Det är inte alla nagellack som håller vad som lovar. Visst det är inte det billigaste nagellacket men det är så himla bra! Det jag gillar starkt!


Vatten -
Nu syftar jag inte på vatten man dricker. Utan vatten man kan bada i som hav, sjö, pool osv. När det är varmt ute är det ju hur skönt som helst att svalka sig och så. Men ligger man och plaskar i vattnet eller ligger på en madrass så blir man brun så mycket fortare än på land eller vad man ska säga. Solen reflekteras ju i vattnet och gör att man får färg fortare. Det är ju sjukt bra!Utlänningar på Facebook - Det kommer upp vänförfrågningar stup i ett på facebook och oftast är det folk från andra länder. Jag säger inte att jag inte gillar utlänningar. Dom har jag inget emot för vissa kan verkligen vara trevliga. Men folk som vill bli vän med en på facebook och börjar prata på diverse språk gillar jag inte. Jag känner inte dom och jag vill inte lära känna dom häller. Ärligt så vet men ju aldrig vad dom är ute efter.

Myggbett - Myggor som dyker upp om kvällarna och bitts är inte kul. Det kliar ju som tusan och man får alltid flera bett över kroppen. Som tur är fick jag mina första bett förra veckan. Så jag har klarat mig hela sommaren. Men dom första betten är ALLTID dom värsta på mig. Dom blir stora som golfbollar & kliar som f*n. Myggor hör väl till sommaren lite men dom får helst hålla sig borta!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du blogg? :)

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0