Luftballong





Här är tre bilder från i fredags. Mer kommer någon annan gång :)

Färskpotatis

Grillade färskpotatisar (svenska!), kotlett & vildsvin stod på menyn idag.
Goooott.


Otvättade potatisar, inte tagna idag.

Lady Gaga - Eh Eh (Nothing else I can say)


090530

Mitt internet dampade som vanligt när det blir varmt ute. Knepigt det där. Så jag kunde tyvärr inte uppdatera imorses.


Lördag idag och det är kaaaanon väder. Skit varmt ute. Jag fick leta reda på lite icke varma kläder förut. Det fick bli mjuka shorts och typ ett linne. Mest för att gå och slappa i hemma, så jag hoppas verkligen ingen kommer hem till mig nu. Haha

Bilder från gårdagen kommer lite senare. Vi kom hem så sent igår och jag va dö trött så jag orkade inte sitta vid datorn och hålla på med bilder och sånt.


090529

Nu ska gå och fixa till mig lite snabbt och sedan fara iväg till Skövde och hämta upp Maria & Linda. Sen ska vi möta upp ett par andra tjejer och bege oss ut någonstans och kolla på när Caroline ska flyga luftballong. (C. fick det i 20-års present av alla som jobbar på morsans jobb) 

Kameran är med så bjuder på bilder sen!
P u s s s s s ♥


Två ynkliga veckor kvar

Nu är jag hemma efter en oerhört tråkig dag. Har haft 4 lektioner och vi har knappt gjort något vettigt på någon av dem. Känns lite ovärt men det är snart sommarlov och då brukar det bli slappare och slappare lektioner ju närmare sommarlovet vi kommer. Lärarna börjar ju tillochmed samla in vissa böcker och så. 


Idag är det fredag och om exakt två veckor är det första riktiga dagen som vi har sommarlov. Hur härligt är inte det?


Jag skrev detta vid 3, då jag faktiskt kom hem. Men sen dampade mitt internet så fick publicera detta nu istället. 


Regn...

.. hur kul är det på en skala 1 - 10 ? Det har ju regnat nästan hela dagen. Blir till att stanna inne. Men jag har inga läxor eller något så jag ska bara ta det lungt (nästan iallafall) och gå runt i myskläderna resten utav dagen. Känner även för att tända lite ljus och titta på film eller något ikväll.

Nu: Musiken på högsta volym och träna.


O n s d a g

Nu har jag precis hoppat i myskläderna, gjort mig en kopp te och satt mig här, igen. Har precis gjort klart min engelska uppgift som ska vara inlämnad i morgon. (som egentligen skulle klar idag, men jag fick reda på det idag) Så går det när man är borta ett par dagar. Och jag som såg fram emot en luugn och härlig dag efter skolan. Men den idén sprack ganska så fort. Men ta det lungt kan jag göra om ett par veckor då det är sooooooommarloov.


J ♥ Twister

Igår när vi var i Skövde stannade vi till och köpte glass innan vi drog hem.
Och väl framme i kassan sa tjejen att vi får ta en kortlek där nere vid glassdisken när vi gick ut. Dom hade ett erbjudande, att när man köpte 2 glassar vid ett och samma köp fick man en kortlek. Och blinda som vi är hade vi ju såklart missat den skylten, fast den stod mitt framför ögonen på oss när vi kom in.

Sen när vi kom hem diskuterade vi att det säkert skulle vara bilder på glassar på varje kort. (kortleken kom ju faktiskt från GB) Så vi öppnade paketet och tittade. Jodå, visst hade vi rätt.. eller nästan. Esset, kungen, drottningen och knäckten hade varsin glass på sig.
Och knäckten eller J som det står hade en twister glass. Hur stor är chansen egentligen?

J som i Josefine och min älskade twister som ligger väldigt högt upp på min topplista när det gäller glassar.



GLAD

Fick nyss reda på att en kompis till oss fick en fölunge i lördags. Ett ardenner föl. Och vi ska dit om en liiten stund och kolla. Det är en bra bit dit så det kommer ta en stund innan vi är framme, men vi kommer åka i bebis bilen så det blir kul ändå.
Fatta om jag är GLAD :)?

Hörs när vi kommer hem.
PUSS

090525

Direkt när jag kom hem ifrån Skara så satte jag mig ner och började göra klart inlämningen. Sen skulle pappa göra några ärenden i Skövde så jag hängde med dit en sväng. Det är ju riktigt skönt väder ute så en åktur är alltid mysigt. Och när vi kom hem tänkte jag sätta mig ute på altanen och blogga. Men självklart så fungerade inte internet. Typiskt. Men då fick jag istället en låång stund för mig själv och tidningen Cosmopolitan ute i solen. Härligt härligt.



God morgon!

Jag klev nyss upp, med en huvudvärk. Fy tusan vad trött jag blir på det. Men ska ändå göra iordning mig lite och ta bussen vid 08.50 till skolan och hämta en bok. Har ju en uppgift i historia som ska vara inlämnad och klar i morgon bitti. Sen tar jag bussen hem igen vid halv 10, om jag hinner såklart. Men det borde jag göra.

Nu ska jag kila och äta frukost och göra iordning mig.
Puss sålänge ♥

S ö n d a g

Det kvittar om man är ledig och inte gör någonting alls eller om man går i skolan hela dagarna, så går dagarna ändå sjukt fort. Det är redan söndag igen, alltså skola imorgon.. förhoppningsvis. Jag har återigen huvudvärk. Jag trodde eller var nästan säker på att den skulle försvinna efter jag fått massage, som den alltid brukar göra. Men inte tusan, nu har jag haft huvudvärk till och från i snart en vecka. Men idag är nog tusan värst. Jag vill helst spränga mitt huvud i småbitar. inns ju tusan inget som hjälper.


Förlåt för väldigt kass uppdatering, igen. Men som jag precis sa har haft huvudvärk sen jag vaknade imorses och inte haft lust att göra någonting alls. Lite tråkigt när det bli så. Hade tänkt att blogga en jävla massa i helgen men det har inte blivit så.  


Sunshine

Hallo =)

Vilket underbart väder det är idag. Det trodde jag inte det skulle bli när jag vaknade imorses. Jag visste att det skulle bli bättre än igår men inte såhär bra. Visst blir man glad när solen skiner? Det blir iallafall jag. Och jag tänker inte sitta här inne och glo mer. Kollade bara igenom mejlen lite snabbt. Blir så många ikväll annars. Skriver mer senare för nu ska jag ut i soooolen. PUSS


Lägger även in en bild som jag tog förra veckan om jag inte minns fel..


090523

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag ut och tvätta bebis bilen.

Hörs senare! ♥

Rihanna





Rihanna har skaffat sig en ny frisyr igen.
I söndags fångades hon på bild utanför restaurangen Da Silvano i
New York och visade upp sin nya mohikanfrisyr.


Bilder lånade från msn.se

Vattendroppar

Satt inne förut och myste och lyssnade på när spö regnet öste ner utanför fönstret och även hörde hur det smattrade på fönsterbläcket. Fy tusan vad mysigt det va. Men sen när det slutade regna tog jag tag i kameran och gick ut. Man behöver ju faktiskt inte bara gå ut och fota när det är bra väder ute. Även vattendroppar kan vara fint.





Linslusen själv va ute tillsammans med mig när jag fota <3


 


090522

Hej på er!


Tänkte egentligen blogga en massa nu ikväll. Men har en massa bilder som ska läggas in på datorn oh så och det orkar jag faktiskt inte göra nu. Så antingen kommer bilderna upp senare ikväll eller imorgon.

P u s s


Gina Tricot

129:- /st




Finns såklart mer linnen på deras hemsida. Valde bara ut tre av alla.

Såpbubblor

Kom hem från massagen vid halv 6 och märkte att vädret här hemma va betydligt bättre nu än det va innan vi åkte iväg. Perfekt. För jag fick nämligen en idé tidigare idag att fota såpbubblor. Och nu när det va uppehåll och tillochmed sol så passade jag på.





 

( första gången jag fotar bubblor, men övning ger färdighet )
 







 

Måste rusa..

Nu ska jag åka på massage!

Hörs när jag kommer hem.
Puss♥

Ja tack!

Fick ett mycket intressant mejl förut. Jag är medlem på PointShop.se (ytterligare en sida man kan tjänar poäng och byter mot diverse saker) Och dom skickar emellanåt ut mejl om att man kan mer tjäna poäng. Och denna hade ju fan inte suttit fel. Tyvärr var jag för ung för att delta i tävlingen. 



Men när jag blir äldre och får körkort så vill jag ha en svart Beetle cab.
Sjukt snygga ju!

Vilken stil är DU ?







God Natt

Nu har jag fått en idé till min nya design. Är inte hundra på hur jag ska ha det, men ska börja med att ta kort till headern. Ska eventuellt åka och ta bilder i morgon, OM DET ÄR FINT VÄDER dvs. Så jag håller tummarna!

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Är inte jätte trött men orkar ändå inte sitta här och glo, finns ändå inget kul på tv. Tror jag ska fortsätta och läsa boken: Pojken i randig pyjamas, skriven av John Boyne.
Jag är ingen människa som frivilligt läser en bok, tyvärr. Det finns ju määngder av bra böcker att köpa. Men nu är det ju skolan som kräver att vi ska läsa denna så. Bäst att lyda ibland :P

God natt på er! ♥  

Dagens

dagens humör: trött men glad  
dagens frisyr: uppsatt
dagens klädsel: mjukiiis, jeans leggings när jag åkte någon stans
dagens skor: vita tygskor
dagens planer: blogga, titta på tv och äta kvällsmat
dagens måste: har nog faktiskt inget måste alls..
dagens vill ha: den mycket efterlängtade kycklingsalladen
dagens saknad: vad jag kommer på nu, ingenting

Nu ska jag mysa ner i soffan med familjen.
Puss sålänge♥


Piggelin

Blev så himlans sugen på en piggelin förut när vi var och handlade så var tvungen att köpa ett paket. Alltid bra att ha när man är hemma och blir akut sugen. Köpte även cosmopolitan så ska nog sätta mig och bläddra i den sen och äta glass :)


Finns det någon mer än jag som tycker piggelin är barnsligt gott?

T i s d a g

Nu börjar veckan lida mot sitt slut. Jag vet att det bara är tisdag idag. Men det är skolveckan som går mot sitt slut nu. Det är ju kristi himmelfärds dag på torsdag och på fredag  är vi ju lediga. Så det blir en riktigt lång helg. Och gud vad skönt det ska bli.  


Dagens "roliga" händelse: Vi var på Katedral idag och kollade på MOP's slutproduktion. Det var 80-tals tema. Väldigt kul att se/lyssna på faktiskt, det brukar vara ganska långtråkigt annars. Det va en kille som sjöng, nästan gudomligt bra. 

Dagens trista händelse: Vi var tvunga att dra över tiden på spanska lektionen eftersom vi hade nationella och inte bara kan avbryta.. så då missade vi bussen. Vi gick till station i regnet och fann en annan buss, dock express. Men vi tog den ändå. Men så glömde vi att trycka på stop och det kom vi ju såklart på när vi passerade våran hållplats. Typiskt. Gubbj*veln ville inte stanna och släppa av oss. Så det va bara att sitta kvar till nästa gång han stannade och det va självklart inne i Skövde.


S ö n d a g

Sagt och gjort, jag fick en liten del av summan. Tyvärr så prutade killen ner scootern till 800 men det får man ju nästan vara beredd på. Pappa lyssnade tydligen på vad jag sa innan snubben kom, så jag fick 200kr. Tack<3

Nu kom mammsen in med en liten skål popcorn och en kopp te med svartavinbärs smak, jummie.

Sen ska jag gå och lägga mig och börja läsa i en bok som vi ska ha läst ut till imorgon och då får vi antagligen frågor på den. Lyckat Josefine.. lyckat.  


Ska bättra mig!

Nu har jag gått runt i mjukiskläder och osminkad hela dagen. Gud så skönt det är ibland.
Har varit lite dålig på att uppdatera det senaste men jag har varit upptagen med annan helt enkelt. Vissa har ju ett liv också :P Ne skämt o sido. Ska försöka bättra mig iallafall.

Nu ska jag ta och dricka upp min kopp med te och sedan be ge mig ut en sväng. Kommer hit en snubbe sen som ska titta på våran Eco-Scooter som jag la ut på blocket förut. Hoppas på att få en liten del av pengarna, det är ju faktiskt jag som åkt på den.


Gratis5

Gratis5.se

Detta är en ganska så ny sajt som verkar mycket bra och seriös!
Samla ihop poäng och få presentkort gratis. Jag har redan samlat ihop mängder av poäng genom klick på diverse hemsidor. Gör gratis erbjudanden, värva vänner eller utnyttja shoppingerbjudanden. Det är bus enkelt.

Registrera dig på Gratis5 du också!
Klicka här och registrera dig kostnadsfritt och få 50+25 startpoäng av mig.
(anger du inte jjoseefine som värvare får du endast 50 startpoäng)




Slutar för dagen :)

Om ca en kvart slutar jag, härligt. Blir till att åka hem en sväng och sen blir det Sköövde :)

Hörs sen! ♥

Update från skolan

God morgon!

Nu sitter jag och några andra 9.or här i biblioteket i skolan och pluggar. Eller vi tar ju igen ett par timmar eftersom vi inte var med och dansade en kväll, för ett tag sedan. Så går det ibland. Men det är väldigt skönt att för en gångs skull få plugga i lugn och ro. Man får ju något gjort iallafall än att bara sitta hemma, även om det hade varit gaaanska skönt att slippa gå upp till skolan och bara sova ut.

Min söta lilla kusin kommer hit och hälsar på sen. Eller dom blivande 7.orna är det ju egentligen. Tror faktiskt att dom skulle komma nu vid 9. Hoppas på att få träffa henne :)

STOLT

Idag hade jag och några till nationella muntligt i matematik men våran kära matte, no lärare samt mentor Åsa. Det gick väl ganska bra. Hoppades på att få ihop några poäng iallafall. Senare på eftermiddagen mötte vi Åsa i korridoren och frågade hur det hade gått för oss på nationella. Hon sa att hon inte hade räknat ihop alla matte prov  ännu utan bara tittat lite snabbt. Men hon sa att jag garanterat hade klarat mig.


Jag är riktigt stolt faktiskt. Som jag sagt förut. Matematik är inte min starkaste sida. Pluggade stenhårt inför proven men ett tag var jag faktiskt ganska osäker om jag skulle kunna få ihop tillräckligt med poäng för att bli godkänd.


Detta måste ju nästan firas!  


T o r s d a g

Då gör jag ett nytt försök igen, med en ny design som plus i kanten. Jag är inte 100% nöjd med designen än så det kommer säkert ske en massa förändringar med tiden eftersom jag bara slängde in den som den va igår. Men det märker vi.


Kom nyss in. Har varit ute i ett par timmar och hjälp till i trädgården lite. Klippt buskar och sånt där och såklart busat med katterna. Kände att jag hade lite extra energi så det va skönt att springa av sig lite. Körde även runt Zingo i skottkärran hur länge som helst. Han älskar verkligen att åka med i diverse saker.  



Min lilla sötnos<3
Bilderna är tagna med mobilen, så därför den kassa kvaliten. 



Gör om

HÅLLER PÅ ATT GÖRA OM LITE I BLOGGEN SÅ DÄRFÖR KAN DEN SE KNÄPP UT IBLAND

Bloggtorka

Härligt väder vi har idag, precis vad jag behövde. Orkar inte med regnet och blåsten mer.  


Jag kom hem för drygt en timma sen, men först nu satte jag mig på arslet. Hade ganska slapp skoldag och väldigt kort sådan. Hade nationella och sen en lektion. 


Som ni kanske märkt har inte jag varit den aktivaste på att blogga den senaste tiden. Bloggtorka.. men det kommer väl tillbaka. Så stå ut med triista inlägg som detta sålänge.


Nu känner jag hur grill lukten börjar smyga sig in hit. Så nu ska jag gå ut och avnjuta en riktigt god middag på altanen.


Nelly<3



Hittade en galet snygg jacka från Nelly. Tyvärr väldigt dyr, 999:-

Britney Spears - If U Seek Amy


En händelserik dag...

...minst sagt. Jag är helt slut nu så jag tänker inte skriva så mycket om dagen. Men den bestod av massa snygga bilar, blåst & spö regn, genvägar hem så som cykelbanor och cykel/gång tunnlar och massa annat knäppt. Rekomenderar inte att åka cabbe när det spöregnar & det nästan är orkan ute. Kan säga att man fryser ganska mycket. Men kul hade vi.








Det blåste som f*n. Så därför ser jag ut som jag gör på bilden.

Mer bilder kommer senare eller imorgon.
Nu är det tacos som gäller!

L ö r d a g

Uppe med tuppen idag, och jag som gick och la mig sent igår. Typiskt. Vaknade när mamma drog ner filten från fönstret och ljuset kom in. Heemskt.. men vakna det gjorde jag ju minst sagt.
Nu sitter jag här och gör iordning mig samtidigt som jag skriver.. ska alldeles strax åka buggy in till Skövde. Lovade pappa att följa med honom dit om han följer med mig till axevalla marknad. Kommer bli sjukt tråkgit eftersom han ska gå och kolla på hur mycket bildelar som helst. Men sak samma. Jag åker dit mest för att träna, träna på att ta kort på bilar och så. Kom på det igår... att jag faktiskt inte har knäppt så mycket kort på fina bilar. 

Bjuder på bilder ikväll sen :)
PUSS


F r e d a g

Gud vilket tråkigt väder vi har. Imorses var det ju kanon väder, klar blå himmel och sol. Men den försvann ju ganska så fort och ersättes med regn. Och sen dess har det vräkt ner :( Men jag håller fortfarande tummarna för att det blir bra väder i helgen.

Har ingen kul alls att komma med. Hade en väldigt slapp dag i skolan idag. Första lektionen hade vi ingen lärare.. busiga som vi är drog vi där ifrån. Fast den lyckan varade inte länge. För efter en liiten stund kom vikarien och drog med oss tillbaka. Fast det hände ändå inget på lektionen eftersom vi och vikarien -David, satt och pratade om allt mellan himmel och jord. Sen hade vi inställd gympa, så vips så fick vi 2 timmars håltimma. KUL, när det regnar och skit.
 


Till skolan va det ju vackert väder iallafall.



Hem va det dock inte lika bra..



Nämen titta vilken snygging jag hittade på munken idag?

Home sweet home

Väldigt skönt att komma hem må jag säga. Är helt slut efter en lång dag i skolan och ett par timmar på stan. Fick med mig en jacka och en söt blus hem. Och sen sprang vi in på Elgiganten och köpte en OBH Nordica Shiatsu Massage, rörlig dubbelmassage mekanism i kudde med 6 olika program. Shiatsu, rullande och vibrationsfunktioner - står det på internet :p

Så nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag sätta och få lite massage. Det är mer än välbehövligt kan jag säga :) 


T o r s d a g

Har precis kommit hem i från skolan. Gick upp och hämtade datorn så nu sitter jag vid köksbordet i väntan på att maten ska bli klar. Har inte ätit mer än frukost idag och det va tiiidigt i morses så JA jag är hungrig nu.

Efter maten ska vi åka en sväng till stan. Shoppa för hela slanten :) Har ju varit duktigt idag och klarat ett prov till och lämnat in min lägenhet & redovisat om den. Faktiskt lite stolt, för jag hatar att prata inför folk.

Hörs när jag är hemma igen! ♥

Toast =)


En bild jag tog härromdagen, inget speciellt.

Pluggat klart nu och jag fattar inte ens hälften. Shit happens.
Nu är jag vrålhungrig så ska gå och fixa toast med banan, skinka och curry.
Måste bara hitta toastjärnet.

Ett x antal timmar senare..

Senaste inlägget va publicerat 10.45 och först nu är jag NÄSTAN klar med min lägenhet. Har bara en ynka inledning och en sammanfattning kvar. Sen är jag klar. Det tog ett tag.. över 6 timmar. Har bara käkat middag och sånt emellan. Men annars har jag suttit och jobbat hela tiden.

Nu ska jag börja läsa i samhälls boken. Har ju prov i morgonbitti, så dags att sätta igång kanske?

Update: Innan jag sätter mig och läser samhäll ska jag ut på en härlig promenad med m&p. (inte mamma & pappa)


O n s d a g

God morgon! 

Riktigt tråkigt väder det är ute. Man ville ju bara dra täcket över huvudet och somna om när man såg hur de va i morses. Och jag gjorde det. Fy tusan vad skönt det va. Dock va det inte speciellt mycket bättre väder när jag vaknade igen men vi hoppas på att solen tittar fram till helgen.

Här sitter jag och håller fortfarande på med min lägenhet. Men den ska bli klar inom dom närmsta timmarna, så jag slipper stressa klart allt ikväll. Nu är min lilla paus över.. dags att börja jobba igen. 

Puss 

 


T i s d a g

Nu har jag hållt på med min lägenhet.. jag vet inte hur länge. Det är inte kul längre. Har ju redan köpt allting som behövs och nu ska man skriva varför man valde just den saken. Tråkigt men det blir säket bra tillslut.

Förresten, vill någon byta liv med mig ett tag? För snart orkar inte jag med mer. Fick två prov avklarade idag, tackolov. Men dock fick jag två inlämningsuppgifter rakt i handen istället. Gissa vem som sken upp som en sol? - Inte jag iallafall.

Nu hoppas jag på att maten är klar snart. Är riktigt hungrig nu, hade inte någon speciell matlust iskolan idag så fick inte i mig så mycket. Efter maten ska jag fortsätta med lägenheten.

Hörs sen om jag överlever! ♥


Plugghäst ?

Lägenheten får vänta lite. Kom på att jag hade ytterligare ett till prov imorgon. I biologi. Så matten och biologin får gå före lägenheten lite. Så nyss gjorde jag mig en kopp med riktigt varm te med hopp om att min kära huvudvärk och mitt trötta jag ska försvinna. Så nu ska jag stuuuda tills mamma kommer hem med mat till mig.


Slänger även in en söt och sommrig outfit från Forever21.com

M å n d a g

Har precis kollat igenom alla mejl som har dykt ner i min inkorg under gårdagen & idag. Det har verkligen tagit sin tid men nu är jag äntligen klar.

Nu ska jag fortsätta med min lägenhet. Har nog köpt nästan alla möbler som behövs, men nu ska jag skriva om varje sak också. Bläää. Jag som tog detta arbetet på allvar från början och satsade på ett högt betyg. Men nu.. känner jag bara för att lämna in skiten som det är och hoppas på det bästa. Hade säkert kunna en jätte fin lägenhet, men tiden räcker inte till. Jag har så himla mycket prov och inlämningar redan.

Kanske dags att börja nu. Har ju nationella i matte i morgon också, kanske bättre att lägga energi på det ?


S ö n d a g

Det har hittills varit en mycket avkopplande och rolig helg. Har verkligen fått vilat ut mig. Men ännu är inte helgen slut. En dag kvar, och den har precis börjat. Sen är det en ny vecka.
 

Idag är det sämre väder och jag har knappt någon lust att gå ut. Såhär kommer det väl vara ett par dagar framåt, om inte ännu sämre. Men solen kommer ju alltid tillbaka.

Så nu när vädret inte passar att sitta ute på altanen eller vad man nu känner för att göra ute på dagarna. Så ska vi passa på att åka in en sväng till stan och shoppa :) 
Jag var faktiskt tvungen att skriva upp vad jag ska köpa / titta efter. Det är så tråkigt när man kommer hem och inser att man glömt hälften.

Måste rusa och göra iordning mig nu. Vi ska tydligen vara där precis när dom öppnar, för att spara tid. För klockan 14.00 idag är vi bjudna på kalas.


Ha en bra söndag ♥


Angående kommentarer.

Ni vet väl att man kan kommentera även om man inte har en egen hemsida/blogg?
Vilket fall så tänker jag berätta hur ni gör det. Kan ju vara knepigt hur man gör om man inte har en egen blogg och kan sin sak.
 

Klicka först på kommentarer nedanför just det inlägget du läser. Där kommer det upp en liten ruta. Skriv i ditt namn om du vill att jag ska veta vem du är. Skriv i din mejladress, om du har någon. Så kan jag alltid svara dig på det sättet. Det är bara JAG som ser din mejladress, ingen annan.

Men om du nu har en egen hemsida eller blogg så skriver du i andressen i det fältet. Så kan jag svara på din kommentar till din blogg eller så kan jag eller någon annan gå in och kika.  

Och sen skriver du din kommentar till mig i den stora rutan. Och klickar sedan på skicka kommentar.


Dumma, kränkande och andra idiotiska kommentarer publiceras inte utan tas bort. Så tänker du skriva något dumt så kan du lika gärna draa. Okej?  =)


090502

Nu är klockan lite över 11 och jag är inte klar än. Sitter här och funderar på vad man ska kunna ha på sig. Det verkar ju bli väldigt varmt idag också.
När vi är klara här hemma ska vi dra till Melldala trädgård och titta runt lite :)

Hörs senare!

F r e d a g

Nu har jag myst ner i soffan, ny duschad & varm. Här ska jag antagligen spendera min kväll. Tränade innan och tusan vad jobbigt det va denna gången. Men det är alltid så skönt efteråt.

Vi ska nog titta på humorgalan som går nu på kanal 4 mellan 20:00 - 22.00. Till det blir det bakpotatis och en röra som innehåller creme fraiche, rostbiff, gräslök och såklart salt och peppar. Ikväll får det nog även bli en ciiiider till maten :) Smak av kaktus/lime. Verkligen en salig blandning av smaker. Haha. Men det är muuuuums ändå.

Hoppas ni har varit ute och tagit vara på solen idag?! Hörde nämligen att det skulle bli sämre väder nästa vecka, runt 10 grader och eventuellt regn? :'(
Men efter regn kommer solsken, kom ihåg det. Lilla postiva Josefine har kommit fram. Haha, ne skämt o sido.

Pusss sålänge! ♥


1:a Maj

God morgon!

Kan man annat än vara glad när vaknar till och märker att solen skiner förfullt även idag. Och som pricken över i är vi ju lediga idag. Lång helg är alltid uppskattat. En mycket bra start på denna underbara månad.

Nu ska jag ut på en promenad i skogen. Sen ska jag hoppa in i duschen och göra iordning mig för dagen.

RSS 2.0