skit lördag

Sitter vid den gamla datorn, känns väldigt ovant må jag säga. Data mus, hårdare tagentbord & större skärm. Länge sen man satt här. Haha!
Denna dagen borde ju nästan rivas ut ur almanackan. Värsta lördagen på ganska länge faktiskt. Somnade relativt tidigt igår, väldigt skönt. Men vaknade dock vid kvart i sex, och va uppe och sprang runt lite då. Men lyckades somna om till typ halv 9. Det fanns nästan bara posetiva och glada tankar i mitt huvud i morses tills jag upptäckte en sak på internet. Kommer inte nämna vad, men blev jag inte speciellt glad. Är ju inte förvånad, men kan inte rå för hur jag reagerar på vissa saker. Men under dagen försökte jag glömma de och få tillbaka mina glada tankar. Men då inträffade ytterligare en sak. Kan inte säga häller vad det va. FAN. Jag kommer sakna dig!<3
Denna skit lördagen vill jag helst av allt ska glömma. Hoppas på en liite bättre och gladare söndag. Kommer säkert inte inträffa, men ska allt försöka. Annars kan vi ju riva ur hela jäkla helgen ur almanackan. Ska försöka få lite gladare och mer intressanta inlägg nästa vecka. :)

puss

Fredag kväll med Let's Dance.

God Kväll.
Verkligen dålig uppdatering det senaste. Men har varit så himla trött. Jag förstår inte vad det kan bero på. Men nu är det helg och jag kopplar av så mycket som bara går. Jag ska verkligen vila upp mig nu, så jag slipper komma hem efter skolan och bara vilja sova. Har 2 nationella prov och ett vanligt prov eller vad man ska kalla det nästa vecka så det blir inte så skoj direkt..  
Kollade nyss på Let's Dance. Kännde inte för att göra en recension idag. Men alla va sjukt duktiga. Tycker synd om Magdalena som ligger på sjukhus, så krya på henne! Och då åker ju tyvärr ingen ut ikväll. Min favorit är ju självklart Morgan. Så hiiiimla duktig är han, hur bär han sig åt? Juryn stog upp och han fick full pott. Åhhh, fick rysningar!
 

myspys

blev inte så länge ikväll.. bara några timmar. Det blev varma mackor med banan, skinka, curry & ost. Ganska goda. Men på den "korta" tiden hann vi med väldigt mycket skratt. När jag stod och smetade på ketchup på mackorna så klagade jag på att det blänkte i ketchupen så jag inte såg vart jag bredde ut den (det blänkte givetvis från lamporna). Men då tar M tag i flaskan och kläcker ur sig; Då får du ta och köpa matt ketchup nästa gång. hahahah.  vår humor.. självklart ingen mer än vi som förstår sig på den, eller?

Fortfarande ensam hemma, tycker inte om det direkt.. inte när man bor mitt ute i skogen. Inte för jag tror att något kan hända. Men ändå ganska läskigt. Och jag som är så hiiimla mörkrädd också. Fast det är väldigt skönt att vara ensam ibland. Så det går jämt ut. 

puss 


090128

hej :)
bloggade aldrig i går. Jag va på väg flera gånger, men det blev inte så. Hade ingen lust och visste inte vad jag skulle skriva. Igår ringde vi och beställde tid för färgning / klippning av mitt hår. Självklart ville jag göra det med en gång, men det går ju såklart inte. Haha. Fick tid på tisdag nästa vecka. Så dit längtar jag nu :)
Jag ska snart gå och städa lite granna. Min lilla stumpa kommer hit snart. Är ensam hemma så hon ska göra mig lite sällskap och så passar vi på att ha det mysigt med god mat och sånt.
Ne nu måste jag skynda mig, tiden rinner iväg. Update later!

Puss

måndag

Nu är jag hemma efter en sjuukt tråkig och nästan jobbig måndag. Innan dom ändrade schemat va måndagar ganska bra. Men inte nu längre. Känner mig stressad.. kom hem vid 4 började laga mat då. (jag som egentligen inte kan laga mat  :P) Men det blev faktiskt gott. Har precis ätit upp, sitter här med all j*vla disk brevid mig. Ska nu ta det lungt i en timma, sen är det dags att be ge sig ner mot bussen. Nämligen öppethus på skolan idag för 6.orna. Och vissa 9.or ska vara där.. inget jag faktiskt kan klaga på förutom att hela dagen hemma är ju förstörd. Ska vara i skara ända till 21.00. Jag har ju tillvalet all världens mat, vilket betyder att jag ska vara där och laga mat & det är ju skoj. Vi ska laga en slags tacogratäng eller vad man kan kalla det. Skit god! Så det ser jag verkligen fram emot. Och vi får ju även kompledigt någon måndag i slutet av terminen.. så det är nästan värt att vara där. Eftersom jag vanligtvis har all världens mat på måndag morgon så får vi ju alltså sov morgon då :) Ska ta hand om disken och sedan sätta mig här igen och vila upp mig. Kanske bloggar om jag kommer åt en dator i skolan :)

Have a nice day!
Kisses

galen...

..det är precis vad jag är snart. Det verkar inte finnas någon färg ute i affärerna som biter på mitt hår. Visst... det är svårare att göra håret ljusare än att få det mörkare. Men när det inte ens blir någon skillnad. Åhhh.. skjut mig!
Så imorgon får det väl bli att ringa frisören och se vad hon säger.. får väl boka tid hos henne. Inget jag egentligen vill. Men jag måste verkar det ju som. Besvikelse efter besvikelse. Jag vill bli blond, hur svårt ska det va?

Hoppas ni har haft en bättre söndag än vad jag har.
puss

musik

åh, äntligen.. musik!
eftersom jag har laptop och högtalarna i datorn inte alls är något att ha så har jag nu efter några månader äntligen kopplat in högtalare. Förut när jag inte hade laptopen så satt jag ju vid den stationära datorn och där finns ju riktigt bra högtalare. Och musiken gick nästan hela tiden. Men nu har det har vart tyst den senaste tiden. Har ju aldrig tagit mig i kragen och kopplat in några högtalare.. men nu, ljuuuuuuv musik i mina öron. Inte bästa kvaliten, men det duger bra!
 
ska färga håret om en timma eller något, uppdaterar senare eller ikväll.
ha den bra söndag!
puss

090124

blev allt lite shopping idag, hittade två t-shirtar. En svart och en vit. Väldigt bra med basics. En trekvartsärmad tröja, blå/vit randig. Ett par skor, ska nog ha dom mest till idrotten tror jag. Och såklart smyyycken & hårfärg. Blev inte så mycket denna gången. Men lite :) Kunde inte färga håret idag, det skulle va rent men inte nytävttat och så inte massa spray och sånt i. Och det har jag, så det blir till att hoppa in i duschen nu och så får det bli färgning i morgon.  

pusss

God Morgon!

Vid 6 i morses vaknade jag av att vi fick strömavbrott. Men brydde mig inte mer om det, och sen vaknade jag av att katterna va igång och lekte vid 8, så det va ju bara till att vakna till och kliva upp innan dom rev hela huset. Och det var fortfarande strömavbrott. Men det kom tillbaka vid 9 eller något. Snart ska jag gå och göra i ordning mig. Ska åka till stan när vi är klara, så vi kommer iväg och så vi hinner komma hem medans det är ljus. 

Uppdaterar senare :)
pusspuss


Let´s Dance recension.

Kitty; Tycke inte hon hängde men så jätte bra på fötterna som Anders. Men enligt juryn dansade hon mycket bättre än förra gången. Och denna veckan är hon betydligt tystare och inte kaxade emot.Vilket juryn och även jag störde sig på förra gången. Låten som dom dansade till gillade jag verkligen!




Niclas;
Väldigt stiligt. Och mycket ståtliga kliv, finns inget dåligt egentligen. För att bara ha dansat i 1 ½ vecka så är han duktig.  Och vilka posetiva ord dom fick av juryn, och väldigt bra poäng.



Isabella;
Gillade temat eller vad man säger. Den snygga tjejen och den töntiga killen. Gulligt. Dom dansade jätte braa ju! Skiter i vad juryn säger, jag gillade dom verkligen!



Carl-Jan;
Först tyckte jag det va lite ovanlig tango, men sen hörde jag va juryn sa. Haha!  Men Maria hade ju en väldigt fin och glittrig klänning. Jag va inte så jätte koncentrerad på hur han dansade. Men det va nog bra, men jag gillar inte hans leende. Kanske va det som gjorde mig okoncentrerad. Höhö!



Laila;
Sexig klänning, gudomliga ben, fart och fläng och verkligen lika bra denna veckan. Jag ser ju inte såna saker som juryn, men för mig va hon SKIT BRA, gud jag fick nästan rysningar. Fortsätter hon såhär kommer nog hon bli farlig.



Magnus;
Tyckte han såg lite förskräckt ut först, eller så va han bara koncentrerad på dansen? Tyckte det såg ut som han har ganska svårt att dansa med den kroppsbyggnaden han har. Men Tony äälskar ju verkligen honom. Väldigt bra poäng. Fortsätt så!



George;
Tyckte de va synd att han tappade tackten lite men ändå är han duktig. Maria va ju sjuk i veckan så han har väl inte få träna så mycket. Men ändå klarade han sig bra tyckte jag. Måste tillägga att Marias klänning va snygg.



Elisabet;
Mycket finare klänning denna gången. Gillade inte den bruna hon hade förra veckan. Att vara i den åldern och dansa så bra och våga snurra runt så där i luften är inte dåligt. Hahaha, och Tonys kommentar om hennes korsett och brösten va ju klock ren, hennes kommentar tillbaka va inte heller dålig.



Morgan;
Dom förra veckorna har han vart kanon bra, så innan han gav sig ut på dansgolvet ikväll tvivlade jag inte en sekund på att denna gången skulle bli minst lika bra. Och jag vet inte vad det är han har, men gaah jag älskar honom!



Magdalena; Hon är mycket dukigt och snygg klänning hade hon också. En väldigt fart fylld tango. Tjusiga är dom! Såg också att Magdalena har väldigt fina ögon.



Hasse;
Mycket fint dansat, även lite stel. Men han kommer nog bli bättre och bättre ju mer han får dansa.


Hoppas ni hittils haft en bra fredag kväll och fortsätter och ha det. Jag ska snart lägga mig. Ska bara kolla vem som åker ut. Ska upp relativt tidigt och iväg till skövde. Kanske hinner blogga lite innan stan.
PUSS


Halens

nu förstår jag varför inte paketet kom i brevlådan, det va ganska stort. haha! Ska även lägga ut bilder på hur håret ser ut, men det blir nog i morgon. Kännde verkligen att man måste lära sig hur man gör så det blir bra resultat. Ska nog testa en gång till sen. Öva öva öva!
Har inget mer att skriva just nu.. ska göra en recension av Let's Dance senare.  

Pussar 



Friday and I'm happy :)

åhh :) jag mår bra igen, va lite rädd för att jag inte skulle orka med stan i helgen men i värsta fall skulle jag väl få vara hemma. Men nu är jag pigg igen.
Skoldagen.. fredag, väldigt bra dag! Gillar verkligen kännslan av att nu är det helg. Slutade tidigare så kom hem vid halv 2 då jag egentligen skulle slutat. När jag kom hem kollade jag lite försiktigt i brevlådan, men inget paket. Kommer på måndag tänkte jag. För paketet är ju inte jätte stort så tänkte att dom skickar väl vågtången hem. Men nu fick jag precis ett sms och det stog att mitt paket finns att hämta på Ica Nära i Axvall. I'm happy. Lite över 3 veckor har jag väntat på den där, inte från halens men att överhuvudtaget få en. För det blev ju strul med den andra, men hon blev lite skraj när vi nämde polisen då mejlade hon och sa senast måndag. Inte för att jag tror att hon skickar någon vågtång men gör hon det får jag väl sälja den vidare. Så nu ska jag dra med pappa till axvall och hämta ut den. 

PUSS 

22 januari

hejsan !

tappade precis orden, gud.. jag hade ju massa på hjärnan precis. aja, försöker skriva ändå. haha! Klarade nästan av hela dagen, utom sista lektionen. Skulle haft hemkunskap & bakat bullar. Men för mig blev det inte så. Mår faktiskt lite bättre, inte lika trött men ändå inte fullt pigg än. Hoppas på att jag blir ännu piggare till helgen. För på lördag är det shopping som gäller och så hade jag tänkt ha en "ta hand om mig själv" kväll eller vad man ska säga. Bara göra sånt man mår bra av och bara ta hand om sig själv. Behöver verkligen det, så det ser jag fram emot. Även shoppingen på dagen gör mig glad, för jag precis som många andra tjejer älskar väl att shoppa?
På söndag eftermiddag är det ljusparty hos mina kusiner, lite mysigt. Har faktiskt aldrig vart på ljusparty. Så vi får väl se hur det är :)
Tänkte lägga in lite vinter bilder jag tog för några veckor sen, passar väl lite nu när det är snö och kyligt ute?


 
En tvättlina med frost på och solen bakom.
 

Tvättlinan igen, men denna gång en frusen blomma nedanför.


Frost på ett vagnshjul ( även om man inte ser att det är ett gammalt hjul )

PUSS


torsdag morgon.

Kvällen tillbringade jag som sagt i soffan. I nästan.. 6 timmar. Jag visste ju knappt vilket ben jag skulle stå på. Men nu sitter jag här och skriver lite snabbt. Väntar på frukosten, ska slänga i mig den och sedan göra mig i ordning för skolan. Shoot me!
Kommer nog inte klara hela dagen eftersom inga krafter finns. Men ska allt försöka. Såg även att min ena lärare hade satt ogiltlig frånvaro på mig i förra veckan. Men jag va ju där? Dåligt att dom inte kollar upp ordentligt vilka som är där eller inte. Ska allt säga det till henne idag! Nu måste jag kila.

PUSS

:(

usch, kvällen igår slutade inte alls bra.. sen dess har jag inte mått speciellt bra, va knäpptyst hela morgonen men väl när jag kom till skolan och fick tankarna på annat blev det lite bättre.Varför vet jag inte! Sen jag kom hem har jag tillbringat tiden i soffan, alltså i snart 4 timmar. Och kan / kommer nog ligga kvar här tills det är dags att krypa till sängs. Jag känner mig verkligen helt slut, vill bara sova hela tiden. Förstår inte vad det är som händer ;s Har tagit mer ipren och även en kopp te för att försöka piggna till. Men än så länge verkar det inte göra susen.

Vill att det ska vara lördag nu! - Det innebär shopping ;D

pusspuss

20 januari

okej, håret blev inte speciellt mycket ljusare. Något, men inte mycket. Men är inte förvånad. Så till helgen blir det att köpa blekmedel så då ska det bli ljust. :)
Dagen har vart helt okej, äntligen är religion inlämningen inne, känns väldigt skönt. Hade även no prov i dag också, gick väl.. sådär. Och som vanlig innehöll dagen myyyyyycket skratt.
För en stund sen plockade mamma ut nygräddade bullar ut ur ugnen, jätte goda. Va ett tag sen jag åt nybakade bullar. 



Visst ser dom goda ut?

090119

sådär ja..
religionen är klar, känns skönt! blev klar vid typ halv 8, men då har jag gjort lite annat imellan. Men många timmar tog det.
Nu sitter jag här med färg i håret. Liite lite tjat och massa plugg senare fick jag färga det. Ju ljusare färg desto starkare lukt? Denna luktade sjukt starkt. Det gjorde inte den färgen jag hade i lördags. Hoppas verkligen det blir skillnad nu. Ska lägga in bilder sen när jag sköljt ur det och torkat håret.

pusspuss

090119

Måndagen började fantastiskt med skratt och glada personer. Men sen fick jag dock åka hem från skolan, fick ont i magen. Lite bättre nu faktiskt, men mår lite illa. Har pluggat i snart 2 timmar.. tråkigt men kände verkligen hur pressen kom smygande. Och det ska ju faktiskt vara i lärarens hand i morgonbitti. Alltid ute i sista minuten, skärpning! Men efter sida upp och sida ner börjar det faktiskt likna något.
Fjäskade hur mycket som helst i går för att få färga håret. Men det gick inte hem, haha. Så ska testa idag igen.. kanske genom att ha pluggat flitit och städat lite gör henne stolt och glad? Hoppas det :)
Nu ska jag nog till och hämta något att dricka och sen återgå till religionen :'(

puss

Söndag kväll

Blev ingen vågtång idag, sprang runt i 100 affärer men hittade igen. Såå istället beställde jag en på halens.se för en stund sen, 299:- + frakt. Så får väl se när den dyker upp :)
Har pluggat en massa, har en inlämningsuppgift som ska vara inne på tisdag och jag har börjat lite smått i skolan men nu börjar jag få panik. Men tog en paus nu. 
Köpte även hårfärg i dag, tog en nyans ljusare och ska väl kanske färga ikväll om jag lyckas övertala mamma annars blir det förhoppningsvis i morgon. Men vet inte hur jag ska göra än.. om jag tar hela håret eller om jag sparar lite av mitt underhår och tar resten eller om jag mixtrar jag lite. haha! Har verkligen ingen aning om hur jag ska göra. Men det får väl se hur jag gör. Har precis tagit bort mitt knallrosa nagellack och ska snart lägga på nytt, denna gång en ljus färg. Lite smått fräscht. Ne nu ska jag ta och kolla på en film och sen plugga vidare och göra annat.

xoxo

Skövde :D

Söndag, ännu en tråkig söndag. Bara tanken på att det är skola imorgon igen gör söndagen trist.
Jag ska snart in till skövde :'D och se om jag hittar en vågtång. Det blev lite strul med den jag köpte på en auktions sida. Så polisanmälan på henne imorgon förhoppningsvis. Men shit happens! Anyway. Hoppas verkligen jag hittar någon idag, ska springa runt och kolla i olika affärer. Ska även köpa hårfärg, tycker mitt hår är lite för mörkt och vet inte riktigt vad det är för färg om jag ska vara ärlig, men värre kunde de ju vart. Eftersom färgen igår va samma färg jag hade i förra gången blev det ju inte så stor skillnad. Men jag är / har inte vart nöjd med mitt hår på ett tag. Men ska köpa en ljusare färg nu så får jag se om jag blir nöjd.
Hörs sen!
KISSES

090117

 Hello =)

Jag sitter här med hårfärg i håret. Inte speciellt skönt, det sviider och luktar väldigt starkt. Men vill man va fin får man lida pin. Ska skölja ur färgen om en stund. Hoppas det blir lite skillnad iallafall. Egentligen skulle jag bara lägga i färg i utväxten men tog hela håret istället. ;P 
Armen har blivit mycket bättre. Fick lite massage av mamma igår kväll o det hjälpte. Tack gode gud!
Känner att jag inte har något att skriva om nu, så kanske skriver lite senare.

PUSS


Let's Dance

Just nu i skrivande stund sitter jag och kollar på Let's Dance, riktigt duktiga är dom. Jag har väl mina synpunkter men inget jag kommer nämna. Har än så länge ingen speciell jag hejjar på, men Morgans moves är ju fantastiska. 
Laila va ju också jätte bra och vilka poäng hon fick! :)

Precis efter Let's Dance ska jag kika på den nya serien Samantha, får väl se om det är något och ha. Men får verkligen inte lägga mig ner för då slocknar jag. Har gått en hel vecka i skolan nu, och förra veckan va det bara 2 dagar. Och innan de va det jullov i 3 veckor. Så ja.. jag är trött. Men snart är jag väl inne på banan igen.
Ha en bra fredagkväll.

Friday I'm in love

Hejhej :)

Blev aldrig att jag skrev något igår. Va upptagen hela dagen. Först skola till 4 ungefär och sen så va jag med bästavännen<3 och sen va jag social med familjen resten av kvällen. Så det blev aldrig ett inlägg helt enkelt.
Nu sitter jag här och funderar på varför jag har så himla ont i  ryggen / armen. Började igår i nacken och nu har jag ont i hela vänstra delen av min rygg ut i armen och handen. Min hand svullnade som tusan och blev knallröd och varm imorses. Och så har det hållt på hela dagen. Får väl hoppas det går över, för det är verkligen inte skönt. 

Ikväll blir det antagligen lugnt. Mår ju inte så himla bra & känner bara för att vända på mig i soffan och somna.
Och det blir nog så. Dags för en liten tupplur.

Puss

090114

Nu sitter jag här igen men nymålade naglar :)
Kan man bli "beroende" av nagellack? Misstolka inte och tro att jag sitter och sniffar eller något. Men jag tror verkligen inte jag har gått utan nagellack mer än max 20 minuter eller något det senaste året. Ett av mina nyårslöften förra året va ju att inte bita på naglarna. Och lyckades riktigt bra faktiskt om jag får säga det själv. Men målet va ju inte att få långa naglar utan att bara sluta bita på dom.  ( lägger kanske in bilder på naglarna sen :P )

Pluggningen gick ju inte vidare bra förut. Ärligt talat förstår jag nästan ingenting. Får återgå till läsningen senare när jag kanske fått lite mer initiativ. Ska nu gå och fixa lite annat medans det är lungt och skönt här hemma.

090114

Väldigt dålig uppdatering igår. Hade verkligen ingen lust för något alls, inte ens att skriva lite.

Och nu har jag nästan ingenting att skriva om.. inte vad jag känner för just nu iallafall.  Imorgon är det prov och jag har egentligen inte fattat någonting, men sen jag började läsa i måndags så förstår jag iallafall hälften nu, men det räcker inte.
Så jag sitter väl och pluggar stor del av kvällen. Men ska nog allt klämma in en film och lite små saker också.
Ska gå och göra mig en kopp te nu och börja plugga.


 


090113

Äntligen hemma efter ytterligare en tråkig skoldag.
Eller ah, tråkig kan den aldrig bli. Tror inte det kan gå en dag utan att vi skrattar så vi inte vet vart vi ska ta vägen.
Nu sitter jag iallafall här och kollar igenom lite, väntar på maten och känner hur magen kurrar. 

Ska snart till stan en sväng och hoppas verkligen jag hittar något för jag är lite smått shopping sugen!
Uppdaterar senare när jag kommit hem. 

Andra inlägget :)

Måndag, vilket innebär skola.
Hade sjukt svårt att somna igår. Men slocknade tillslut.
Har dock ändrat om vårat schema på måndagar så ena lektionen är flyttad till slutet av dagen.
Så det innebär att vi har en håltimma på drygt 1 ½ timma, vad finns att göra så tiden går fort?
& att vi (jag) inte längre kommer hem vid 3 utan vid 4, kanske kvittar tycker många men man vill helst gå hem som man är van vid och inte ha en lektion till kan jag säga.

Dagen har för övrigt varit ganska rolig. Man kan inte börja måndags morgon med en bättre lektion än all världens mat. Alltid så himla skoj med dom i mitt kök!
Stor del av kvällen blir nog till att plugga och annat såklart. Eftersom jag inte kan förstöra min kväll med enbart pluggning.
Ne nu ska jag gå och laga mat. Hungrig!

Första inlägget :)

Hej hej :)

första inlägget här då.
Har tänkt att testa att blogga en tid nu, men det har aldrig blivit av. Inspereras stort av Kenza & andra underbara bloggare.. så nu är det dags testa hur det är att blogga. För ibland känner man ju att man bara vill "skriva av sig"  lite. Och då är ju en blogg ett perfekt ställe eller? 
Ska under tiden snygga till bloggen lite, men har försökt så gott jag kan.. detta är ju ganska nytt.

RSS 2.0