T o r s d a g






Ett par bilder som togs idag.
Vårat älskade sötbärsträd blommar nu. Så vackert så :)


Nu är det mat som gäller.
Har stått mig rätt bra på en korv som jag åt vid 12 tiden idag.. så nu är jag lite hungrig.

 

Valborgsmässoafton

Hallo :)

Kom precis hem ifrån Skövde. Hängde med pappa in till frissan. Idag va det nämligen hans tur att klippa sig. Medan han fick sin kaluffs till fixad satt jag och kopplade av med massa tjej tidningar. Iallafall så gott jag kunde.. för den frissan vi går till.. hon kan prata hon, och om ALLT mellan himmel och jord. Hon sa tillochmed till mig att näsa gång jag kommer så skulle jag ta med öronproppar. För hon själv tyckte hon hade tjötat hål i huvudet på mig. Haha. Men jag gillar henne ändå.

Nu ska jag ta med min kamera ut och leka fotograf. Får se om jag hittar något intressant att fota.
Visar sen isåfall :)

O n s d a g

Vilken fantastisk dag det är idag. Vädret har varit kanon hela dagen. Det va till och med så varmt inne när jag gjorde iordning mig i morses så jag fick öppna toafönstret. Och då va klockan knappt 7. Härligt härligt.

Om lite mer än en timma har jag tid hos frisören för klippning. Har som vanligt ingen aning om hur jag vill ha det. Så ska nog bara toppa lite. Men det blir nog bra ändå, skönt att få bort det slitna.
 
Nu ska jag gå ut och sätta mig en stund i solen och försöka få bort min kära huvudvärk som har kommit. Men skriver nog ikväll igen. Om jag inte är allt för upptagen. Efter frisören så ska jag hem och plugga. Har en hel del att göra med skolan och så och allt ska vara klart tills imorgon. Så är verkligen ute i sista minuten.

P u s s s ♥


T i s d a g

Relativt bra start på veckan igår, tills jag kom hem då allt bara vände och resten av dagen blev sämst. Så därför orkade inte jag med att skriva något.
Men jag tänker inte gå och gräva ner mig för det. Utan flaggan är på topp igen. Bara så ni vet så gör ni mig starkare oavsett hur mycket ni än försöker få mig falla. Men nog om den saken nu.

Har precis avnjutit en god middag här ute på altanen. Tillsammans med den vanliga familjen & min älskade morbror :) myysigt.
Nu ska jag ta och vila mig lite, känner hur huvudvärken kommer smygande. Ska även titta igenom tidningen Sofies mode och se om det finns något snyggt. 
 


Mina & älsklingens fötter ♥


Trista söndag..

Hej!
Haft en bra söndag?


Det har inte jag haft. Har inte mått speciellt bra idag.. har varit trött och grinig nästan hela dagen. Kanske beror på det tråkiga vädret vi haft nästan hela dagen. Det är först på eftermiddagen som solen tittade fram lite. 
  
Jimmy, Emmelie & Mathias va här tidigare på dagen och städade deras morfars gamla bil som står här, som såg ut som en bombnedslag. Det tog ju sin tid men efteråt blev den nästan som ny inuti.

Mathias står och gräver i fickorna på en gammal jacka som dom fann i bilen.
Pappa: Hittar du något?
Mathias: Ne, där va ett snöre & här är det gamalt snorpapper från morfar. 
Jimmy: Jaa. Vi kan klona fram en liten morfar igen?

Mathias lyfter på huvudet och stirrar på Jimmy.

Jimmy: Men vill du inte ha en liten morfar som kan springa runt här på nytt?
Mathias: Ne verkligen inte.

Medans vi andra står och garvar så hoppar Jimmy runt som en liten unge.

Hahah, verkligen jätte svårt att förklara just hur det va. Men det va vilket fall skitkul.



Som ni ser så har jag en ny design. Den är inte helt klar än så kommer att ändra lite då och då. Men det får duga sålänge. 
Nu ska jag göra annat en stund. Puss. 

090426

Nu har jag varit vaken i en timma och har haft huvudvärk sen jag vaknade vid 9. Har nog sovit alldeles förlänge. Jag brukar inte sova till 9 i vanliga fall så det straffar sig.

Men jag ska snart ta och hoppa in i duschen och hoppas på att jag piggnar till lite. Sen när jag är iordning för dagen ska jag ut och tvätta bilen. Det kommer att ta tid eftersom man måste stå och torka av allt vatten sen. Tur att bilen är så pass liten.
 
Hörs sen ♥

Lördag kväll

Nu har jag precis kommit hem ifrån Skövde. Va ju bara tvungen att passa på att åka buggy nu när vädret är på topp. 
Träffade diverse mysiga människor som vi kände vart vi än va. Här är ett par bilder.



Det satt flaggor överallt inne i Skövde. Vi åkte ju i en passande bil
så jag snodde en i farten :)



Vi köpte även glass.. det fick bli en magnum.
Känner hur ångesten kommer smygande.
 Tur man inte äter såna speciellt ofta.
Men gott va det iallafall.



När vi kom ut på parkeringen kom det fram massa små pojkar som
blev helt galna i våran bil. Dom tog kort och prov satt i den och frågade
massa frågor. Fy f-n vad jag skrattade.


Gladiator sandaler

Jag funderar på att införskaffa ett par gladiator sandaler nu till våren & sommaren. Helst med massa spännen eller nitar på. Hittade dessa två på skopunkten för 299:- st.  



Här är ett par liknande sandaler hos nelly. Har sett dom förut där och jag äälskar dom. Men då fanns dom även i svart och brunt. 299:- st för dessa snyggingar också.



090425

God morgon!

Jag har precis kommit in efter jag suttit ute i solen och ätit frukost. Det är ståålande väder idag och jag tror det kommer bli riktigt varmt.
Jag ska snart gå och göra iordning mig för dagen. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig, men det löser sig säkert.
 
Vi även se om det kommer upp en ny design på bloggen idag. Får se om jag orkar lägga ner tid på det idag. Det märker vi.

Ha en riktigt bra dag.
Puss ♥


Talang 2009

Jag smälter som smör i solsken för denna lilla tjej vid namn Rebecka Karlsson. Hon har en jätte bra röst och är så otroligt söt och charmig. Och väldigt modigt att ställa upp i Talang när man är så liten. Bästa nummret hittills i detta avsnittet.

Det där med rubriker..

Jag är döö trött. Klockan är snart 8 och jag sitter här och gäspar som det skulle vara mitt i natten. Är nog så trött för jag lagt ner många timmar på att plugga i veckan till diverse prov. Matten har nog tagit upp den mesta tiden tror jag. Vi hade ju nationella i matte igår morse. Det kändes som det gick bra för att vara jag. Som sagt.. matte är inte min starkaste sida.
Men imorses kom min mattelärare fram och sa att hon tyckte det hade gått väldigt bra på den första delen av provet. Och fortsätter jag så kommer jag garanterat få G. Fatta vad glad jag blev eller :)?
Vi gjorde 2 delar igår. Tredje delen kommer om några veckor och sen den fjärde som är muntlig kommer någon gång framöver.   

Men nu är det helg och jag ska verkligen vila ut mig. Men denna helgen blir dock inte helt pluggfri.. tyvärr. För snart är det en ny vecka igen och det är mer prov och inlämningar som väntar.




090424

Underbara fredag igen. Tiden går obeskrivligt fort, man hinner ju knappt med. Men nu är det helg igen och jag ska ta vara på ledigheten och av det underbara vädret som ska bli i helgen. Ska bli riktigt skönt. 

Varför sitter jag inne sån här skön dag? Bara dumt egentligen. Fast jag och älsk har varit ute varje rast i skolan och gottat oss i solen så. Men ska ta och resa på rumpan och äta lite och sen gå ut i solen. 

puss ♥ 

Natti :)

Kass uppdatering det senaste nu. Men har haft väldigt mycket att göra. Den tiden som inte gått åt till pluggningen har gått åt till viktigare saker än datorn. Men nu i helgen och lite framåt så ska det bli så ofta jag kan. 

God natt på er ♥ 

090423

Äntligen hemma ifrån skolan nu. Eller kom hem vid 4 men det va först för en stund sen som jag gick in och hämtade datorn. Så här sitter jag nu i skuggan tyvärr, går inte sitta i solen när jag har datorn i knät för man ser ingenting då.

Igår hade jag kommit på en massa jag kunde blogga om och massa bilder och sånt jag skulle lägga in. Men jag va upptagen med matten i måånga timmar. Sen fick vi lite besök av min brors bror och hans pappa. Ja jag skrev rätt. Men orkar inte förklara. Så jag hann verkligen inte med datorn. För när jag va klar med matten så va jag tvungen att skutta till sängs.

Nu fryyser jag så ska ta och flytta mig ut i solen. 
Hörs sen! ♥  


Skärpning!

Jag säger väldigt ofta att jag ska lägga in bilder från vissa saker. Som håret tillexempel, men det har jag inte gjort än. Jag vill ju, men det blir aldrig så. Men jag ska tusan skärpa mig. Det ska bli massa mer bilder fram över. Och även när vädret blir bättre och när det blir grönare och finare ute kommer det komma massa mer bilder. Fotoblogg nästa? Ne kanske inte.. men ska fotografera mycket mycket mer och lägga ut här. Har ju trotts allt en mycket bra kamera :)

Nu ska jag gå och plugga matte i ett par timmar. Jag har ju nationella prov i matte i morgon så måste verkligen försöka förstå något, för jag måste klara provet. Usch, matematik är inte min starka sida :(

Hörs sen sötnosar! ♥


I skolan

Här sitter jag i skolan och gör absolut ingenting med en jätte svullen hals. Vill inte bli sjuk! Ska åka hem efter denna lektionen så ska gå och köpa en massa halstabletter och hoppas på att det går över. För ikväll ska jag och min brud kolla på hennes killes fotbollsmatch.. utomhus. Men som tur är ska vi ta med oss filtar och varm oboy. Blir nog riktigt myysigt :)

Nu ska jag ta och återgå till det vi håller på med... vad det nu är. Haha.

Kramar♥


090420

Efter massa plugg och även en promenad med Melanie. Så ska jag nu sätta mig och kolla på spårlöst & äta madel biskvier i en kopp varm nyposoppa. Roligt liv jag har va? :) Haha

Plugg i massa...

Nu har jag precis kommit hem ifrån skolan. Kom hem tidigare än vad jag trodde eftersom vi hann med en tidigare buss. Vilket är väldigt skönt för måndagar är så himla sega och man vill bara hem.
Idag gjorde jag även ett prov, muntligt. Blev väldigt förvånad eftersom det va muntligt. Men det är bara tummen upp. Så nu är det ett prov färre. Men tyvärr så kommer det bara mer och mer. Men detta provet va ju ett sånt som jag missade i januari eller något.

Så nu ska jag ta fram alla böcker och börja plugga. Har ju såklart mer prov imorgon, på onsdag & nationella på torsdag!
Ni ska vara glada ni som slipper allt detta!

Hörs sen ♥


Bilder

Här är några bilder som jag tog förut. Jag hann inte med att lägga in dom i förra inlägget så det får bli nu istället.












Hallå där! :)

Hittills har inte min dag varit speciellt rolig. Det enda som har hänt idag är väl att vi har varit iväg och köpt lite blommor och fröer och sånt där som behövs nu när det är dags att börja så och plantera en massa. Hjälpte även till att skura växthuset. Det blev jätte stor skillnad. Det är väl inte så speciellt skoj men känns bra att hjälpa till ibland. Hade ändå inget roligare för mig.

Jag skrev i torsdags att jag skulle gå och leka med mitt hår. Jag skulle alltså färga det. Men det blev inte så. Så vi tänkte göra det idag istället. Så NU sitter jag här med massa klet i håret.  
Vi får väl se hur det ser ut när det är klart. Visar även bilder om det blir bra såklart. Om det nu skulle se ut som kriget så är jag väldigt glad över att det är en toning och inte färg. Fast toning biter sig fast som tusan precis som en färgning på mitt hår. Iallafall när jag gjorde det för läänge sedan.
 
Nu ska jag snart gå och skölja håret.
Wish me luck!  

 

Söndag

Återigen en ny dag.. söndag. Veckans sämsta dag. Men min dag ska bli lika bra som gårdagens även om det trist nog är söndag och det är skola imorgon. Jag har knappt en susning om vad jag ska hitta på. Får helt enkelt ta dagen som den kommer. Men jag har en kännsla av att den kommer bli bra. Kanske för att jag är på så himla bra humör? Vad vet jag ;p




Studenten

Här är 3 stycken fina vita klänningar för er lyckliga j*vlar som ska ta studenten eller för er som vill ha en vit klänning till skolavslutningen eller något annat passande :) 



Jag lever..

Hej sötnosar!
Jag har inte haft ork eller speciellt mycket tid till bloggen på några dagar nu. Det har sina anledningar! Men lever gör jag vilket fall. 

Det får bli ett kort inlägg för jag har faktiskt inte tid att sitta här. Ska nämligen ut och hjälpa pappa med olika saker och fortsätta njuta av solen. 
Hörs sen! ♥ 

 

Skööövde

Väldigt dålig uppdatering idag, sorry. Men hade en relativt lång skoldag och sen när jag kom hem från skolan lagade jag mat & sen kunde jag bara inte hålla ögonen öppa längre så jag la mig ner i soffan och slocknade direkt. Sen när mamma kom hem väckte hon liv i mig.. så det va bara att kliva upp och åka till Skövde. 
Shoppa shoppa shoppa :) Fick med mig ett suuuper sött linne från Lindex som jag såg i tisdags och blev kär direkt. Men dock köpte jag det aldrig då. Men nu så.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag leka med mitt hår :)
Berättar mer sen.. kanske ;)

Från Gina Tricot

Tror faktiskt jag börjar gilla Gina mer och mer ♥ Bilderna talar för sig själva :)    


 

Första skoldagen

Första skoldagen efter lovet avklarad. Kom hem vid halv 2. Världens slappaste skoldag. Först sovmorgon till 9.15. Sen hade vi bara en lektion där vi inte gjorde något alls mer än pratade med varandra. Sen var det dans som gällde. Kunde dock inte vara med och dansa med mitt knä så fick sitta och titta på. Sen skulle vi haft bad men jag & några till i min klass hade inga badkläder med oss så vi tog första bästa buss hem ;P



..

Nu har jag precis rensat lite bland mina kläder. Hade så mycket i både garderoben och i byrån så det fick inte plats mer så allt blir ju bara liggande någon annan stans. Men nu tog jag bort kläder som inte används längre så jag får in det som används. 

Nu ska jag stänga av datorn, ska sova snart. Orkar inte vara vaken längre, är bara sur och grinig. Kanske kan bero på tandvärken jag fick i förrgår? Ne kanske inte..
Men imorgon är det vilket fall skola igen. Börjar tydligen 09.15 så får ju sovmorgon. Skönt det, så slipper man gå upp jätte tidigt första dagen efter lovet. Fast det skulle ändå inte varit några problem att komma upp eftersom jag gått upp vid ca 8 dom senaste dagarna. 

Aja.. GOD NATT ♥ 

Home sweet home

Hemma ifrån stan nu. Det har varit ett par mysiga timmar. Träffade massa folk som vi kännde, nästan lite överdrivet många. Brandlarmet gick när vi va på banken (av misstag såklart) & ett par minuter senare kom det ett par brandmän inspringande. Nåväl. Fick med mig lite saker hem. Lite smink grejer som va behövligt. Ett nagellack i någon aprikos/korall färg. Jätte svårt att förklara men det är iallafall en riktig sommarfärg. Och ett par jeans leggings.   

Påsklovet är slut nu, men jag har studiedag idag, vilket är riktigt skönt. Hade himla massa att plugga ikapp nu över lovet. Men har jag gjort det? NEJ..tyvärr. Eller har ju pluggat lite. Men är långt ifrån klar som jag hade hoppats på att jag hade varit vid detta laget. Men man ska inte gråta över spilld mjölk. Jag får skylla mig själv, jag hade ju ett val. Så jag ska ta och stänga av datorn sen så jag inte sitter vid den och plugga istället. Det jag inte hinner med att plugga idag får jag ta i helgen.
Förutom fredag då :D som är en riktigt efterlängtad dag! Vissa vet varför<3 Ska iallafall spendera min dag först i skara då jag måste vara i skolan och sen hem en kort stund och sen raka vägen till Skövde där jag förhoppningsvis spenderar hela kvällen!


090414

God morgon!

Om en stund ska jag och mamma dra in till Skövde och möta upp mormor. Vi ska köpa presenter till min morbror som fyller år snart :)
Sen beger vi väl oss till commerce och tittar runt lite. Får se när jag kommer hem igen.

Nu ska jag gå och fixa det sista innan vi åker.
Puss♥

Fransk Manikyr

Här är bilderna på mina naglar från idag. Väldigt kass efter bild. Den franska manikyren ser mycket bättre ut IRL. Det fick även bli svartvita bilder eftersom min ena hand såg riktigt lila & äcklig ut på bild.  


Rosa outfit

Har inte hunnit med att skriva något idag eftersom jag har varit ute och flängt hela dagen, känns det som iallafall. Har faktiskt varit i Hjo. Alltid lika mysigt, vet inte varför jag älskar Hjo så mycket. Har inte varit där sen i sommras så det va skoj att vara tillbaka.
Har precis gjort fransk manikyr på naglarna så jag klarar inte av att skriva en massa nu. Lägger in före och efter bild på naglarna sen. 

Slänger istället in en outfit som jag gjorde på ployvore förut. Tycks?


Maria Wern - Främmande fågel

Nu ska jag snart krypa ner i sängen och kolla på Maria Wern - Främmande fågel.
En svensk kriminalserie med 4 avsnitt varav 2 stycken gick på tv igårkväll. Just såna här serier är inte riktigt min stil annars, men den här är riktigt bra. Så nu ska vi kolla på dom 2 sista avsnitten. 21.00 - 22.55  TV4+

Maria Wern - Främmande fågel är en serie i fyra delar från 2008 baserad på Anna Janssons framgångsrika kriminalroman Främmande fågel om hjältinnan Maria Wern, spelad av Eva Röse. I övriga roller ses bland andra Fares Fares (Jonathan), Allan Svensson (Hartman), Peter Perski (Arvidsson) och Marie Richardson (Viktoria Hammar).

Kriminalinspektör Maria Wern blixtinkallas till en av Gotlands vackra sandstränder där en okänd man hittats brutalt mördad. Maria får ansvaret för mordutredningen samtidigt som sjukhuset i Visby får in ett fall av något som kan vara fågelinfluensa. Det som under utredningens början bara är en vag aning växer så småningom till en förfärande insikt.


Nelly

En ursöt rosa klänning från Nelly. Visst får man lite sommarkännslor när man ser den? Men liite dyr för min smak, men fin är den :)


090412

Toppen väder blev det ju idag också. Skönt det. Tror dock det är liite kallare idag,  men det gör väl inget? Så länge solen skiner så är iallafall jag nöjd :)
Jag ska inte skriva mer än såhär. För jag ska ju såklart gå ut en liten sväng, tror jag ska hjälpa mamma med maten. Idag blir det nog grillad fläskfile. Gott det.

Ha en bra söndag ♥


Sallad & cider

Nu har jag precis satt mig ner och öppnat en cider, pine/citrus smak är det. Mums! Innan det har gjort i ordning maten för kvällen. Mat kanske det inte är för det orkar ingen av oss här hemma sen middagen idag. Blev ju grillat så vi blev ganska mätta. Så det fick bli en sallad, men det är också gott.

Har ni haft en bra påsk afton annars?

Kram

Påskens färg

Gult är ju helt klart påskens färg, eller hur? Då borde man ju klart klä sig i gult nu när det är påsk. Varför inte till vardags annars också? Gult är inte fult. Men man kanske inte ska ha varenda plagg gult och springa runt och se ut som en kyckling. Men något plagg i gult kan vara snyggt, eller bara accesoar. En detalj liksom.
Själv tror jag att jag bara har ett eller två gula plagg :P

  

Bilder från igår :)

Sagt och gjort. Här är bilderna från gårdagen som jag lovade lägga in idag.

Sjön ser dock vääldigt tråkig ut. Fick inte riktigt med det där härliga med sjön på bild. Men solen skiner även om det inte riktigt ser ut som det. Det är ju trotts allt massa moln på himlen. Men kan lova att det såg mycket bättre ut i verkligheten.
Hittade även väldigt fina gamla påskägg som mormor hade lite här och var i stugan. Dom är det lite mer utsmyckade och noggrant gjorda än dom som finns att köpa nu. Hittade massa kycklingar överallt också. Men valde att bara ta med en av alla.



Här har vi lilla jag som bara njuuter av att vara i sommar stugan igen självklart av solen. Finns inte mer att säga om det ;p Och så har vi båt hamnen.. ingen har lagt i sina båtar än. Men det är inte så konstigt när det sista av isen försvann tidigare i veckan.


Och så här har vi familjen, dock inte alla. Inte det bästa kortet men tror faktiskt ingen ville vara med på kort eller så var dom överhuvudtaget inte beredda på kort. Och sist men inte minst (eller?) en bild på super söta nicki.

Tack allihop för gårdagen!
JAG ÄLSKAR ER ♥

Glad Påsk!

Påskafton idag.. spelar inte mig någon större roll om det är påskafton eller inte. För jag ska ändå inte fira eller vad man säger.

Om en stund, när jag fixat iordning mig det sista ska jag och mamma in till Skövde en sväng. Vet inte vad hon skulle göra men jag hänger på. Haha. Sen får jag se vad dagen har att erbjuda. Vi ska grilla och ha det mysigt, det är det enda som jag vet ska hända. 
Tror faktiskt att min dator ska få en vilo dag precis som igår. För jag ska bara vara ute och njuta av solen.

Glad påsk på er ♥

090410

Hemma från sommarstugan nu. Det har varit en underbar dag. Härligt väder & underbara personer, hoppas ni vet hur mycket ni betyder<3

Nu ska jag bara umgås med dom här hemma och ha det mysigt. Så lägger in bilder och sånt i morgon.
Puss & godnatt ♥ 

Långfredag

God morgon på er!

Nu har jag precis ätit frukost. Va uppe med tuppen idag igen. Det är helt enkelt för ljust i mitt rum för att man ska kunna sova. 
Ska snart hoppa in i duschen och sen börja göra iordning mig. Idag är det ju åka till sommarstugan som gäller. Fast är inte så pigg på det längre nu när jag har så ont i knät. Men ska försöka göra det bästa av situationen ändå.
Nu har inte jag tid för mer slöande.

Hoppas ni får en bra dag!
Sms uppskattas.
Pusss♥

Står inte ut!

Jag är så j*vla trött på att vara just jag. Jo, det är sant. Som jag har sagt förut så är det ALLTID något. Är det inte världens huvudvärk så är det magont. Är det inte magont så är det något annat. Seriöst, jag blir så himla trött på mig själv.
 
Heffaklumpen själv har varit i farten igen.
Jag och pappa gick nämligen en sväng upp till berget förut. På vissa ställen är det ganska brant. Men vilket fall skulle jag typ småskutta över till en annan sten. Eftersom man får gå från sten till sten för att komma ner.
Och på något vänster så fick inte min fot något fäste på stenen. (inte konstigt, de är ganska blött i skogen) Det måste sett väldigt roligt ut ifrån pappas håll, när jag föll pladask ner bland massa stenar. (va ju på berget som sagt, så det va inte en sten)

Det kunde gått jävligt illa. Kunde brytit både armar och ben. Men iallafall... med den farten och min tyngd så landade jag med mitt ena knä rätt på en mindre vass sten. Och rent ut sagt gjorde det FÖRJÄVLA ONT. Hade lite tur att den inte träffade mitt på knäskålen, för då hade den inte varit speciellt hel nu. Utan det träffade strax under. Ett tag trodde jag att det faktiskt va KSS nästa. Så jädra ont gjorde/gör de. Nog för att jag nog kan stå ut med mycket smärtor innan man ringer ambulans eller något. Men denna gången va det nära ögat.
Usch. Nog pratat om det :'(

Dom närmsta timmarna ska jag plugga, plugga & plugga!
Så hörs i kväll igen. Pusss♥ 

Skärtorsdag

God Morgon!

Själv har jag varit vaken sen 7. Jag kunde bara inte somna om. Var så pass pigg så det va lika bra att kliva upp. 

Idag.. måste jag verkligen plugga, har en stoor hög med böcker som väntar på mig. Jag trodde det skulle regna och vara ännu tråkigare väder än va de va igår. Nästan perfekt väder, för då måste man vara inne och då kan man lika gärna plugga. Men det verkar tusan som det blir ganska bra väder idag ändå. Tittar man ut genom fönstret nu är ju klarblå himmel och solen skiner för fullt. Fast det kan ju ändra sig ganska så fort.

Imorgon åker vi till sommarstugan. Jag förstår inte vad som gör det stället så speciellt.. men riktigt mysigt ska det bli. Läängtar lite smått faktiskt :)
  

Vardag / Party

En vardaglig outfit.






En party outfit.




Båda outiftsen har jag själv gjort på polyvore.com
Vad tycker ni? :)

Trista onsdag!

Vilken grå och tråkig dag det är.. usch säger jag bara! Är jag den enda som bara vill dra täcket över huvudet och hoppas på bättre väder?
 
Idag har jag inte gjort allt för mycket. Åkte in till Skövde en sväng på morgonen. Mamma hade några ärenden att göra så tänkte passa på att kika lite i affärer. Hittade en ljusgrå lång kofta, ganska enkel men passar ju till det mesta. Fick även med mig ett nytt svart diadem hem. Eftersom heffaklumpen själv råkade ställa sig på det andra och det gick ju själv klart i två delar. Tyyypiskt mig, men den dagen va verkligen min otursdag. 

Nu (läs: om en lång stund) ska jag träna. Har fortfarande en hemsk träningsvärk i vaderna. Känns som man är påväg att få kramp varje steg man tar. Inte speciellt skönt. Som tur är har ju träningsvärken i magen, ryggen, axlarna och dom övriga delarna av kroppen försvunnit. Efter träningen så ska jag sätta mig och plugga. Tråkigt men nödvändigt. Finns väl ändå inget bättre att göra en sån här trist dag?



   

Nelly

Här är två oversize t-shirtar från Nelly.com som jag tycker är snygga.


Denna t-shirt upptäckte jag hos lindablom.se Då hon hade klickat hem den. Tjejen har bra smak säger jag bara! Jag tycker verkligen om den. Varför vet jag inte riktigt.. men den är enkel men ändå cool på något sätt.  

Märke: Cheap Monday
Pris: 179:- 





Den här t-shirten är också sådär enkel men snygg. Tänk egentligen vad en text kan göra på en hel vit t-shirt.

Märke: Your Eyes Lie
Pris: 379:-
       

Soool

Åh, solen den skiner för fullt även idag. Nu har jag suttit här sen vi kom hem från vetrinären för ett par timmar sen. Dags att röra lite på sig. Borde nog ta tag i min hög med böcker och börja plugga. Men kan nog skjuta upp pluggningen liiite till. Ska plugga idag, det har jag bestämt och jag måste verkligen. Men det får bli lite senare. För nu ska jag ut och njuuuta av solen.

pusss


God natt!

Nu har jag precis kollat klart på spårlöst. Blir ju nästan lite tårögd själv av att se hur lyckliga alla blir genom att träffa sina anhöriga de sökt länge efter.

Nu ska jag gå ner och stänga av min dator och fixa lite annat innan jag hoppar isäng för att sova. Idag går jag och lägger mig tidigt. Ska nämligen upp vid klockan 6 imorgon bitti så måste sova ordentligt så jag orkar upp utan att vilja dra täcket över huvudet och somna om. Man kan ju undra varför jag ska kliva upp så tidigt på lovet. Men vi har nämligen tid inne hos vetrinären i Skara vid 8.

God natt på er! ♥

Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Beach Buggy

Nu har jag precis tvättat av Beach Buggyn, hemskt vad den bilen blir skitig fort. Kanske inte så konstigt när katterna går där på med leriga tassar.

Sak samma, snart ska vi dra in till Skövde. Pappa ska in till vårdcentralen en snabbsväng sen vet jag inte vad vi hittar på. Men ut och åka ska vi iallafall.

Här är en bild från förra året när vi va ute och åkte.



Ha det bra, & ut i solen nu
PUSS


090406

Godmorgon!

Sitter här och äter frukost. Ska nog ta och göra iordning mig snart. Verkar bli bra väder idag. Tittade på vädret på tv förut. Idag, självklart en stor sol. Imorgon blir det nog lite sämre väder, men vi kan nog klara oss ifrån regn. Onsdag/torsdag kommer det regna, så passa på att vara ute nu!

Idag.. måndag. Första dagen på påsklovet. Verkligen jätte skönt med lov. Dock började nästan mitt lov förra veckan, bara för jag va sjuk nästan alla dagar. Gick till skolan en dag.
Idag ska jag igentligen plugga. Men bara för att det är så bra väder idag så skjuter jag upp pluggningen till i morgon :P
Måste göra allt innan påskhelgen, för då åker jag antagligen upp till sommarstugan. Och de vore ju skönt att ha pluggat färdigt allt då.

Ne, nu ska jag gå och fixa iordning mig för dagen. Kommer nog ta ett tag med tanke på att jag har träningsvärk överallt. Då menar jag verkligen överallt. Jätte jobbigt såklart men ändå skönt.

puss

Söndag

Nu har jag precis kommit ut från duschen, har tränat. Hade ingen lust till de idag, inte igår heller. Men jag tog mig i kragen och gjorde det ändå. Så det känns skönt nu efteråt :)
 
Åkte till stan idag med mamma. Träffade på min söta kusin (kan tyvärr inte säga lilla då hon är längre än mig) och min "faster".
Fick inte med mig så jätte mycket hem, men det blev en tunika från Gina & en väska från Cubus. Alltid något ju.

Nu ska jag ut i köket och hjälpa mamma med kvällsmaten. Det ska bli tacooooos. Vi brukar inte äta något speciellt på söndag kvällarna. Men nu har jag påsklov och allt så man får ju passa på.

Det har varit den bästa söndagen på länge. Söndagar brukar ju alltid vara så tråkiga.
 
Ha en bra söndagkväll allihop! ♥

Vårens små blommor

Nu har solen försvunnit för idag. Eller för ett par timmar sen då. Tråkigt såklart men den kommer tillbaka. Tror dock inte den dyker upp imorgon, inte enligt vädret på tv. Så om det bli tråkigt väder i morgon så ska jag och mamma in till Skövde en sväng och shoppar lite. Mest för att fördriva tiden.

Efter den super duper goda middagen ute på altanen idag så hade jag ingenting att göra. Såg gick in och hämtade kameran och gick ut och gick en sväng. Det blev som vanligt massa kort. Men här är tre av vårens söta blommor som dyker upp lite här och var nu.




 

090404

Hej vänner! 


Har inte skrivit något sen i onsdags, tror de va då det senaste inlägget va. Jag har varken haft tid eller lust till bloggen eller överhuvudtaget datorn dom senaste dagarna. Så nu är det väl dags för ett litet inlägg.  

Kom nyss hem från Skövde. Har varit ute och åkt i beach buggyn. Vi tog ut och tvättade och fixade till den igår och åkte en liten sväng men det blev ganska kallt på kvällen. Men idag passade vi på att åka in en sväng till stan nu när det är så underbart väder och allt. Det är liite kallt att åka 90 km/h på vägen. Men åka runt i stan är jätte skönt.  

Nu sitter jag ute på altan och verkligen njuuter av våren. Ganska bra att ha laptop så man kan sitta vart man vill. Till och med ute så slipper man ju sitta inne när det är såhär skönt. Tror faktiskt resten av familjen håller på att göra iordning våran grill. Så idag blir det grillat till middag. Och fan vad jag ska njuta va årets första middag både ute och just grillat. MUMS säger jag bara. 

Ha en jätte bra dag och va ute i solen nu!  (ska ju tydligen bli sämre väder i morgon) 
PUSS ♥


April kan inte börja bättre..

... med helt underbart väder ute. Solen står högt upp, himlen är knall blå och termometern visar 16.6 grader i solväggen. Detta vädret gör mig så glaad. Sist men inte minst. När jag och pappa var ute och hämtade posten tidigare idag så frågade jag honom om det låg ett litet paket där i när han kollade ner. Och han nickade.. JIPPIE ;D Mitt halsband hade kommit. Trodde faktiskt inte det skulle komma idag, men det gjorde det. 

Inte den bästa bilden men man ser lite iallafall :)


Har fortfarande ont i magen. Det är LITE bättre, men bara lite. Klarar av att gå och röra på mig lite mer nu utan att det gör jätte ont. Men blir det bättre under kvällen nu så tror jag faktiskt jag går till skolan i morgon. Måste få med mig lite böcker hem (det är ju påsklov nästa vecka :D ) + att jag missar ju en del nu när jag är borta. Men är man sjuk så är man. Inget att göra något åt. 

Blev väldigt dålig uppdatering igår. Men det hände inget speciellt. Jag satt inne glodde på Andra Avenyn, Äntligen Hemma & House. Fast innan de va jag och mamma ute en sväng med katterna i skogen. Så här är lite bilder.



Det blev massa pussar, bus och lite jakt. Älskar mina små knattar <3

1 April

Idag är jag uppe med tuppen igen. Hade väldigt svårt att somna om, speciellt när jag såg att himlen va knall blå utanför. Idag kommer det bli kanon väder, underbart ju. Snön är ju snart borta också, bara det kan torka upp lite så det är inte så himla klenigt. 
Ska försöka vara ute så mycket som möjligt idag. Vill inte sitta inne och glo när det skönt väder ute. Förutom att jag får så himla ont i magen när jag går "långa" sträckor. Får ju jätte ont av att gå ut till brevlådan 100 meter från huset och tillbaka. 

Glöm inte att det är 1 april idag. Så lita inte på allt folk säger. Dom sa nyss på tv att dom ska byta ut namnet Skövde Kommun mot Billingsborg. HAHAH. Stackars den som går på det skämtet. Så ha nu i bakhuvdet att det mesta som folk säger som låter lite orimligt är skämt.

Ny dag igen, hoppas åter igen att halsbandet dyker ner i brevlådan idag. Ska ju inte hoppas allt för mycket men nu vill jag faktiskt ha det. Hoppas det kommer :) Men det återstår att se sen.

Nu ska jag gå och äta frukost. PUSS ♥

RSS 2.0